Нафтогаз підняв у квітні ціну на газ для постачальників тепла населенню

27 квітня 2021, 16:12
Як зазначили в пресслужбі Нафтогазу, компанія визначила ціну ПСО востаннє через заплановане відкриття ринку газу для виробників тепла.
Нафтогаз вивіска
Нафтогаз підняв у квітні ціну на газ для постачальників / УНІАН

Керівництво Державної компанії Нафтогаз України оприлюднила оптову ціну на природний газ для виробників теплової енергії, яким вона постачає газ в рамках спеціальних зобов'язань (ПСО). Про це повідомляється на сайті Нафтогазу.

У квітні 2021 ціна газу складе 6 522 гривні за тисячу кубометрів (без урахування податку на додану вартість і транспортування), що на 3,9% вище, ніж у березні 2021 року (6,279 гривні).

Як зазначили в пресслужбі Нафтогазу України, компанія визначила ціну ПСО востаннє через заплановане відкриття ринку газу для виробників тепла.

У пресслужбі нагадали, що з 1 травня нинішнього року завершується дія "Положення про покладання спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу", яке було затверджено постановою Кабміну України за № 867. Згідно з документом, компанія поставляла газ виробникам теплової енергії за ціною, яка обчислювалася за ринковою формулою.

читайте такожУ Нафтогазі анонсували проблеми з опаленням в 15 областях

Тарифи на газ в Україні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти