Чорна п'ятниця 2020 і карантин: яких знижок чекати українцям

26 листопада 2020, 20:51
Чорна п'ятниця в 2020 році вже завтра - будь знижок чекати в Україні, в Америці та інших країнах, з'ясував Главред.
Чорна п'ятниця 2020 в Україні - коли і що готують Розетка, Аліекспрес й інші
Чорна п'ятниця 2020 в Україні - коли і що готують Розетка, Аліекспрес й інші / Reuters

Особливість Чорної п'ятниці 2020 – вона пройде в умовах карантину. Тобто більшість акцій і торгових пропозицій перенесено в цьому році в онлайн.

Тому вже, в принципі, і неважливо, де купувати товар – в Україні, в США або на китайському Аліекспресс.

Коли буде Чорна п'ятниця 2020

В Україні, в Росії, в США, Польщі і в будь-якій країні, де практикуються розпродажі до Чорної п'ятниці – свято знижок 2020 року пройде 27 листопада.

читайте такожПодарунки на Новий рік 2021: ідеї і що не можна дарувати в рік БикаВтім, через падіння економіки більшість торгових майданчиків починають акції раніше і не закінчать опівночі 27-го числа.

Наприклад, Чорна п'ятниця на Аліекспресс 2020 триватиме аж до 29 листопада включно. І це притому, що 30 листопада вже стартує Кіберпонеділок (цього дня більшість магазинів пропонують кібер-знижки – на техніку і гаджети).

Також хороші знижки на Чорну п'ятницю в США пропонує Amazon.com.

Чорна п'ятниця на Аліекспресс в 2020 - дата, розклад і всі подробиці

Ще до того, як на Аліекспресс почнеться Чорна п'ятниця 2020 року - там вже стартують численні акції.

Заманювати клієнтів почнуть приблизно з 20 листопада:

  • "Злови купон" - на головній сторінці розпродажі в Аліекспресс можна зловити $5 знижки для покупки вартістю мінімум $15. Також можна виграти купон на знижку до 50% на покупку або замовлення в певному магазині. Ловити потрібно чотири рази на день: о 10-00, 14-00, 18-00 і 20-00 за київським часом;
  • Плаваючий купон на головній сторінці - тут можна зловити комплект з десяти спеціальних купонів номіналом $2;
  • Монети за додавання товару в корзину на Аліекспресс - по 5 монет. Можна максимум набрати 50 монет за один день і в цілому 350 монет за весь час акції.
Чорна п'ятниця на Аліекспресс в 2020 - дата, розклад і всі подробиці

читайте такожЩо таке накладений платіж, його ціна і навіщо він потрібен

Чорна п'ятниця 2020 - знижки в Україні

Вже зараз близько 50% інтернет-магазинів України обіцяють додаткові бонуси за покупки в Чорну п'ятницю – від кешбека до розстрочки.

Знижки на Чорну п'ятницю 2020 в Україні обіцяють:

  • H&M, Lamoda, Kasta, Answear, LC Waikiki – на одяг та взуття;
  • Adidas, Intertop, Reebok, Puma – на взуття;
  • Розетка, Комфі, Цитрус, Алло, Ельдорадо, Фокстрот – на техніку;
  • Parfums, MakeUp, Avocado, Bomond – на парфуми та косметику;
  • Demibaby, Garnamama, Pampik, Bembi – на дитячі товари.

Зокрема, Чорна п'ятниця 2020 на Rozetka обіцяє "грандіозний цінопад" зі знижками до 90%. Тут будуть знижки і на електроніку, і на побутову техніку, і на одяг, і на шкільне приладдя – перераховувати можна довго.

Справедливості заради відзначимо, що конкуренти не дрімають – і там розпродажі будуть не гірше. Адже своя Чорна п'ятниця 2020 запланована також на OLX.ua і Prom.ua.

читайте такожЯк змусити його купити подарунок: 8 способівПоки що найчастіше пропонують знижки на техніку на зразок великих телевізорів, професійних девайсів тощо – тобто мова про дорогі товари, які не дуже-то популярні під час криз.

Утім, ближче до 29-го числа знижки "розповзуться" по всіх категоріях товарів. Головне (якщо збираєтеся купити щось конкретне) – вже зараз записати собі ціну, щоб недобросовісний "купець" не кинув вас в саму Чорну п'ятницю.

Задерти ціни перед Чорною п'ятницею, щоб потім "милостиво" опустити вартість товару на пару відсотків від реальної ціни – це найпоширеніший вид "кидалова" під час розпродажів.

Якщо виникнуть сумніви або питання – сміливо звертайтеся до служби підтримки: на періоди розпродажів інтернет-магазини завжди наймають додаткових операторів в онлайн-чати.

Чорна п'ятниця 2020 офлан – в які магазини можна сходити

Чорна п'ятниця в Україні, незважаючи на карантин, пройде у великих торгових центрах (якщо, звичайно, не трапиться жорсткого локдауну). Як то кажуть, коронавірус коронавірусом - а гроші заробляти треба.

Відтак яскраві акції й приємні знижки вже пообіцяли River Mall, Sky Mall, Ocean Plaza, Lavina Mall, Gulliver і Piramidа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти