Гороскоп на жовтень-2022 для всіх: Терези вхоплять бога за бороду, а на Скорпіона чекають невдачі

6 жовтня 2022, 20:55
Головними щасливчиками жовтня стануть представники знака Терези, проте місяць потішить приємними подіями й інші знаки.
Гороскоп на жовтень-2022 від Влада Росса говорить, що головним щасливчиком місяця стануть Терези
Астролог Влад Росс розповів, що в жовтні-2022 чекає на кожен із знаків зодіаку / УНІАН, bizim.media, 1room.ru

Жовтень-2022 стане насиченим періодом, багатим на різні події, проте не завжди приємні. Місяць буде пов'язаний із численними небезпеками, головна з яких – загроза застосування Росією ядерної зброї. Також слід остерігатися шахрайства, обманів, напружених ситуацій і перевантажень.

Головними астрологічними подіями жовтня, які будуть здійснювати найбільший вплив на життя кожного з нас, стане статика чотирьох планет – Марса, Меркурія, Сатурна і Плутона, сонячне затемнення 25 жовтня, а також повний Місяць і молодик.

Місяць обіцяє бути особливо вдалим для Терезів, а також ще трьох знаків зодіаку. А от Овнам, Скорпіонам і ще двом знакам варто бути готовими до періоду невдач.

Невдахи жовтня-2022:

Овен

Для Овна жовтень 2022 року пройде під знаком мінус. Цього місяця представникам знака потрібно бути вкрай обережними з будь-якою інформацією, бути уважнішими з документами і в спілкуванні. Можливі заплутані і незрозумілі ситуації, непорозуміння з людьми з близького оточення (родичами, сусідами та іншими). Овен не повинен довіряти будь-якій отриманій інформації – його можуть обдурити, зрадити. Йому слід ретельно все перевіряти і тільки після цього діяти.

Наприкінці жовтня рідна планета Овна – Марс – стане ретроградною. Це суттєво сповільнить процеси в житті представників знака. Овен помітить, що йому стане складніше зосередитися на важливих справах, буде непросто вести бізнес, домагатися фінансового успіху. Тому краще робити ставку на початок жовтня-2022. Овну цього місяця не варто починати важливих і відповідальних справ.

Особисте життя Овна обіцяє бути досить бурхливим у жовтні, особливо якщо він неодружений. Партнери будуть його то тішити, то засмучувати. Не виключені серйозні конфлікти і навіть розлучення. Однак якщо Овен націлений на зав'язування нових відносин, йому це вдасться. Якщо ж Овен вже перебуває у стосунках, можуть виникнути серйозні проблеми, зокрема, може розкритися зрада, з'явиться привід для ревнощів. Але в певному сенсі це буде навіть добре, оскільки вдасться знайти корінь проблем і спробувати вирішити їх спільними зусиллями.

Приємні події місяця: нові знайомства, налагодження відносин із діловими партнерами, нетривалі поїздки, особливо пов'язані з бізнесом, вдала самореклама, відрядження, надходження корисної інформації, можливість відпочити від бурхливої діяльності наприкінці місяця. Я б рекомендував Овну наприкінці місяця провести вікенд у приємному місці, після цього він стане почуватися набагато краще.

Телець

Для Тельця жовтень-2022 буде невдалим періодом. Цього місяця представникам знака слід бути обережнішими з фінансами. Не варто ризикувати і укладати сумнівні фінансові угоди, йти на авантюри. Вкладення можуть не окупитися, особливо якщо Телець буде їх робити в середині місяця. У жовтні представникам знака слід бути обережнішими і уважнішими, тому що є ризик фінансових втрат і великих обманів. Також не виключені непередбачені витрати. Тельцю не можна вестися на великі гроші.

У жовтні, поки Марс буде ретроградним, Телець може повернутися до старої роботи або старих джерел доходів. Цього місяця важливо подумати про майбутнє і подбати про створення "подушки безпеки". Краще в цей період економити.

У жовтні до Тельця може прийти прозріння, буде кортіти творити. Не виключено, що буде багато нових творчих ідей і натхнення в роботі. Представники знака можуть поліпшити умови праці, купити новий робочий стіл, або їм запропонують нову роботу, з новим комфортним кріслом.

Приємні події місяця: удача в справах, поліпшення умов праці, більш приємна обстановка на робочому місці, нові приємні знайомства в зв'язку з роботою, а також поліпшення стану здоров'я. Час підійде для планових операцій, відпочинку на водах, оздоровлення.

Лев

Для Лева жовтень-2022 стане не найкращим місяцем. У цей період Лев ризикує зіткнутися з неприємними ситуаціями, пов'язаними з друзями і колективами. Леву буде складніше, ніж іншим, спілкуватися і доносити свою точку зору, тому що люди можуть його просто неправильно зрозуміти. Лев може щось пропускати повз вуха, якісь важливі речі. Виникнуть складнощі в спілкуванні з авторитетними особами, представниками влади. Тому в жовтні Леву варто запастися терпінням, поговорити ще раз із людиною, щоб донести свою точку зору. Йому не варто цього місяця давати обіцянок і вірити обіцянкам інших. У колективах Леву може бути незатишно, а тому буде виникати бажання побути на самоті.

Леву не завадить у цей час відректися від усього і зайнятися медитацією. Йому буде здаватися, що він бачить навколо себе багато фальші. Разом із тим, це вдалий час, щоб зайнятися окультизмом, звернутися до астролога або психолога.

Однак не все так погано. У жовтні можливі приємні знайомства, особливо якщо Лев шукає романтику. Може бути багато спілкування з близькими, родичами і сусідами.

Приємні події місяця: гарне спілкування, поява нових друзів, особливо в дорозі, успішні відрядження, Леву отримає нову інформацію. Якщо Лев давно хотів купити сучасний потужний комп'ютер із хорошою пам'яттю, то прийшов час це зробити – покупка ноутбуків, комп'ютерів, смартфонів буде сприятливою.

Скорпіон

Жовтень 2022 року для Скорпіона буде періодом із жирним подвійним мінусом. Це непростий місяць, коли представники знака можуть зіткнутися з великими обманами, кризами, проблемами, втратою стабільності, фінансовими невдачами. Щоб мінімізувати загрози, Скорпіону слід бути уважнішим, не ризикувати і пригальмувати в моменти ухвалення рішень. Незайвою буде і консультація астролога.

Скорпіон у жовтні може стати жертвою обманів та інтриг. Тому слід бути обережнішим при будь-яких контактах. Не дуже вдалий час для ризикованих операцій із грошима. Також у середині місяця потрібно триматися подалі від води і гарячого, з обережністю приймати будь-які ліки, а також уникати алкоголю.

У другій половині жовтня-2022 удача частіше буде на боці Скорпіона. Тому вихід зі складної ситуації може знайтися дуже легко.

Втім, будь-які кризи Скорпіона будуть тільки загартовувати і робити сильнішим.

Приємні події місяця: вдалий період для того, щоб побути наодинці зі своїми думками, помедитувати, звернутися до астролога або психолога, поміркувати про справжні бажання, зайнятися окультизмом; у жовтні з'явиться творче натхнення, особливо сексуальне. Нова сексуальна пристрасть може вилікувати єство Скорпіона.

Щасливчики жовтня-2022:

Близнюки

Жовтень 2022-го для Близнюків пройде під знаком жирного плюса. Активність цього місяця буде на висоті, проте не всі справи будуть виходити і не завжди. Справи не будуть складатися ідеально, і все одно щось буде не так. У будь-якому випадку, Близнюкам до дечого потрібно буде повернутися або сповільнитися в певний момент, але очікування не повинно їх непокоїти. Все-таки буде серйозна статичність планет, і Меркурій буде статичний на початку місяця, але розженеться в другій половині – саме в цей час Близнюки матимуть більший успіх.

У будь-якому випадку, очікування не повинно турбувати представників знака. Все, що не робиться – на краще.

Головне – не будувати поки що далекосяжні плани, не очікувати від інших людей занадто багато, а також пам'ятати, що люди довкола можуть не погоджуватися з Близнюками з якихось питань, навіть якщо їм буде здаватися, що вони мають рацію на всі 100%.

З'явиться шанс зав'язати нові відносини, налагодити своє особисте життя та відносини з дітьми. Якщо Близнюки самотні, слід вирушити на пошуки партнера або просто людини, з якою буде легко і приємно спілкуватися.

Приємні події місяця: нові знайомства, романтичні стосунки – особиста чарівність приверне увагу протилежної статі.

Діва

Жовтень-2022 для Діви стане дуже хорошим періодом. Венера і Меркурій будуть у домі грошей Діви, у Терезах.

У найближчий місяць увага Діви буде зосереджена на кар'єрі і грошах, особистих досягненнях і цілях. Оскільки Марс увесь цей час перебуватиме в 10-му домі, а Венера і Меркурій – у домі грошей, Діва буде просто притягувати до себе гроші. Тож у неї є всі шанси озолотитися цього місяця.

Якщо Діва лежатиме на дивані, вона просто пропустить такий вдалий місяць. Хоча представники цього знака не люблять сидіти, склавши руки – вони вважають за краще приготувати щось смачне, прийняти душ або попрати.

У жовтні Діва буде багато думати про просування, перехід на новий рівень. Але цього місяця слід бути обережнішою, оскільки не всі очікування виправдаються. Не все може вийти легко і швидко. Цього місяця звичні методи досягнення цілей не будуть настільки вдалими, як раніше. Можуть бути і непорозуміння, і конфлікти. Але не потрібно думати, що це не приведе Діву до успіху. У будь-якому випадку, репутація і кар'єра Діви будуть рости, як на дріжджах.

Слід уникати інтриг і махінацій – усе потрібно робити за законом. Утім, цього місяця на Діву може чекати величезна фінансова удача. Більше того, Діва навіть може виграти в лотерею. Гроші не будуть витрачатися швидко (все-таки Діва – дуже економний знак зодіаку), тому є шанс накопичити трохи для майбутніх вкладень і бажаних покупок.

Приємні події місяця: додатковий заробіток грошей, вдалі вкладення, можливість швидко вирулити з будь-яких кризових фінансових ситуацій, вирішити будь-які фінансові проблеми, що виникатимуть, і озолотитися.

Терези

Терези стануть головним щасливчиком жовтня-2022. Їм буде невимовно щастити цього місяця. Везіння буде приголомшливим. Представників знака будуть обходити стороною навіть усі кулі на фронті. Тому у Терезів місяць пройде під знаком не одного плюса, а двох або трьох.

Цього місяця Венера буде в обителі, тобто буде рухатися знаком Терези, як і Сонце. Більшість представників знака в жовтні відзначатимуть день народження і опиняться в центрі уваги, будуть помітнішими і привабливішими. Взагалі, цього місяця Терезам слід приділити увагу своєму зовнішньому вигляду. Вони сміливо можуть купувати нові сукні, шуби, діаманти, предмети краси і мистецтва, а також робити пластичні операції, корекцію грудей і сідниць, підтяжку тіла і флюорографію.

Однак жовтень 2022 року також принесе Терезам деякі обмани і непорозуміння, а також складності в навчанні і поїздках. Цього місяця представникам знака заборонено напружуватися.

В середині місяця Терезам не варто вирушати в подорожі, оскільки є ризик зіткнутися з шахрайством, в дорозі можливі затримки і неприємності. Можливі проблеми з близьким оточенням. А також у цей час Терезів можуть обдурити.

Хороша ситуація в житті Терезів намітиться після 15 жовтня. Після цієї дати посилиться бажання отримувати знання, буде добре вдаватися освоєння нових процесів, а також відкриються нові можливості.

Крім того, друга половина місяців – це сприятливий час для кохання, відносин, романів. Удача буде на стороні Терезів.

Приємні події місяця: зовнішня привабливість Терезів підвищиться, вдалими будуть пластичні операції, вміння подобатися оточуючим допоможе налагоджувати контакт із корисними людьми, удача в реалізації усіх творчих ідей, вдалою буде і покупка ювелірних виробів, а також подарунки у вигляді прикрас.

Водолій

У Водолія жовтень-2022 складеться досить вдало. Цей період принесе представникам знака щастя в коханні та творчості. У жовтні на Водолія чекає ейфорія, емоції, що просто переповнюватимуть, великі бажання.

Цього місяця Водолію варто бути обережнішим із новими знайомими і не довіряти малознайомим людям. Коли ці стосунки переростуть у щось більше в наступні місяці, це вдале знайомство може надати позитивні шанси в житті Водолія. У жовтні буде легко знайти спільну мову з дітьми і коханими.

У творчих і бізнес-проектах може наступити період величезного успіху, з'явиться можливість просуватися вперед – і хвиля успіху та фінансових можливостей підніме Водолія.

У житті Водолія настане період натхнення, прийдуть нові ідеї, свіжі думки, та й в цілому, буде відчуватися творчий підйом і величезне бажання реалізувати задумане негайно. Водолію не варто боятися робити паузу, але, разом із тим, не варто й упускати вдалий момент.

У жовтні Водолію слід звернути увагу на знання, який йому бракує, підтягнути "хвости". Можна вирушити в поїздку, еміграцію, а також поспілкуватися з іноземцями або почати вивчати іноземну мову.

Приємні події місяця: Водолія не полишатиме оптимістичний настрій, незважаючи на всі складнощі; будуть можливості отримати корисні знання, розширити кругозір, подивитися на деякі ситуації з іншого боку, а також вступити до університету.

Нейтральним жовтень буде для наступних знаків:

Рак

На Рака в жовтні 2022-го чекає більш-менш нормальний період. Цього місяця йому хотітиметься більше часу проводити в своєму закритому світі, нікуди не поспішати. Вся робота буде здебільшого на внутрішньому плані. Він зможе поступово змінювати себе і свій стан, позбавлятися від непотрібного і приходити до усвідомлення того, що йому зараз необхідно для щастя.

В середині місяця Раку потрібно бути обережнішим у спілкуванні, уважно ставитися до будь-якої нової інформації – можливі обмани і непорозуміння, а також неправильного розуміння сказаного Раком. У цей час можуть з'явитися таємні вороги, або ж Рак зіткнеться з чиїмось обманом. Краще триматися подалі від алкоголю та інших "засобів відходу від реальності". Можливі зустрічі з підступними жінками.

У домашній обстановці Раку буде куди затишніше і спокійніше. Він зможе зайнятися прибиранням, купити що-небудь для дому та сім'ї: меблі, квіти, собаку або кішку. У будь-якому випадку, Рак займеться наведенням ладу в будинку, прикрасою простору навколо себе, заведе друзів, тварин і папуг.

Приємні події місяця: підтримка з боку родичів, приємне проведення часу в колі сім'ї, сімейні урочистості та традиції, кумівство.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Стрілець

У жовтні-2022 Стрільцю буде ні холодно, ні жарко. Марс зупиниться навпроти знака Стрільця, тобто в опозиції – в Близнюках. Це означає, що на перший план вийде тема партнерства і взаємин. Є ризик посваритися з діловими партнерами, а також із дружиною або чоловіком.

В середині місяця Стрілець зіткнеться з непорозумінням. Можуть також виникнути конфлікти з подружжям, близькими і партнерами. Складніше стане знаходити спільну мову з людьми. Дії Стрільця будуть дратувати оточуючих. Також у цей час на нього несподівано можуть подати до суду, або якісь речі будуть замовчуватися, ховатися, щоб пізніше спливти на поверхню.

Стрільцеві не варто в жовтні з'ясовувати стосунки в стані стресу, коли він може пред'являти іншим безліч претензій – цим можна буде заплутати будь-яку ситуацію і нічого не вирішити. Краще дочекатися більш спокійного внутрішнього стану, коли і Стрілець, і інша сторона могли більш тверезо подивитися на ситуацію.

З іншого боку, друзі будуть підтримувати Стрільця і допомагати йому впоратися з труднощами, навіть якщо він сам не буде їм усього розповідати. Представники знака також зможуть відволіктися від сумних думок у приємній компанії, вступити в нову групу за інтересами. Та й взагалі, Стрільцеві варто розвіятися.

У жовтні-2022 у Стрільця з'являться нові плани, надії на майбутнє.

Приємні події місяця: будуть збуватися мрії і надії; встановляться довірчі стосунки з новими друзями і однодумцями; приємна компанія, зустрічі, групи за інтересами; налагодження відносин із партнерами, з'ясування незрозумілих моментів із ними.

Козеріг

У жовтні-2022 року Козерогу слід особливу увагу звернути на здоров'я. У цей час можуть з'явитися неприємні симптоми, проявляться хронічні захворювання, які, до того ж, буде складно діагностувати.

У Козерога може спостерігатися неуважність, неможливість зосередитися на важливих робочих і побутових питаннях. Буде проявлятися забудькуватість. Не виключені інтриги і плітки в робочому колективі, в які Козеріг може несвідомо бути залучений. Козеріг буде намагатися діяти на свій розсуд, але завжди є ризик, що його можуть неправильно зрозуміти, через що йому доведеться з'ясовувати стосунки.

Втім, у Козерога є хороший шанс вирішити будь-які складні проблеми, що виникли в середині місяця, розставити всі крапки над "і", зміцнити своє здоров'я в санаторії.

Приємні події місяця: успіх у роботі, впровадження нових ідей, які будуть підтримуватися начальством, заохочення начальства, рішучість у роботі.

Риби

На Риб у жовтні 2022-го чекає рівний період. Жовтень стане не найвдалішим місяцем для заняття сімейними справами. Складніше буде знаходити взаєморозуміння з родичами. Є ризик заплутатися в якихось ситуаціях і нічого не добитися. Все буде здаватися нестабільним і незрозумілим.

У цей час будуть розкриватися неприємні факти і скелети в шафах. Або Риби самі можуть випадково відкрити свої таємниці, які насправді вважали б за краще приховати від найближчих.

У другій половині місяця у Риб з'явитися шанс роз'яснити незрозумілі моменти, поліпшити атмосферу в домі. Добре зайнятися дрібним ремонтом, зробити перестановку, купити меблі, вирішувати якісь питання, пов'язані з сім'єю, родичами, нерухомістю, ділянками. Дуже добре в цей час купувати або продавати нерухомість, укладати такого роду угоди.

У цьому місяці варто з обережністю використовувати фінанси, робити великі покупки і вкладення. Крім нерухомості. Це чудовий час, щоб повернути старі борги.

Приємні події місяця: оновлення простору навколо Риб, налагодження відносин із родичами, збільшення привабливості для протилежної статі, можливість позбутися старих боргів.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти