Астрологічний прогноз на червень-2022: чого остерігатися і яким справам присвятити місяць

1 червня 2022, 13:12
Незважаючи на те, що війна в Україні в червні не закінчиться, перший місяць літа буде вельми спокійним.
Астролог розповів, чи закінчиться війна в Україні в червні-2022
Астролог Влад Росс склав прогноз на червень-2022 і розповів, чого чекати після закінчення ретроградності Меркурія

Червень-2022 обіцяє бути більш-менш спокійним і сприятливим місяцем, без особливих напружених аспектів і рутини.

Однак війна в Україні цього місяця точно не закінчиться. Більше того, будуть періоди, коли ймовірні інтенсивні ракетні обстріли і запеклі бої. Втім, захоплення нових українських територією Росією не передбачається.

Але про все по порядку.

Кінець ретроградності Меркурія. Головна астрологічна подія червня – вихід Меркурія з ретроградності. Саме "зворотний" рух цієї планети, який відбувався досі, обрушив вартість багатьох цінних паперів, багатьох валют, ціни. Тепер ситуація буде вирівнюватися.

Після розвороту на самому початку червня Меркурій деякий час буде статичним і тільки 3 червня почне свій прямий рух. Після цієї дати багато справ підуть краще і легше.

До 5-6 червня краще не підписувати ніяких документів, договорів, не укладати важливих угод. У перші дні червня багато справ будуть гальмуватися і відкладатися. Це потрібно враховувати, вибудовуючи свої плани на місяць, особливо організовуючи поїздки – дорога в ці дні буде складатися не дуже легко. Далі, коли рух планети буде прямим, поїздки будуть складатися куди сприятливіше.

Меркурій в обителі. Ще один хороший момент – 13 червня Меркурій перейде в свою обитель, тобто в знак Близнюки, і буде перебувати там до 5 липня.

З 13 червня складеться прекрасний час для подорожей. Крім того, підвищиться інтелектуальна активність, а розумові процеси будуть протікати швидше. Люди в цей час будуть більше спілкуватися, знайомитися, обмінюватися новинами. У період, коли Меркурій у Близнюках, краще вдаватимуться зустрічі, поїздки, а новини будуть поширюватися набагато швидше. У цей час можна навіть починати вести переговори. При Меркурії в Близнюках виникає найкращий час для складання іспитів.

Але слід пам'ятати, що при Меркурії в Близнюках інформація буде не тільки швидко засвоюватися, але й швидко вивітрюватися. Тому після 13 липня глибини людського розуміння може не вистачати.

Крім того, будь-яку інформацію, яка буде надходити в цей час, краще перевіряти. Оскільки Близнюки – це не дуже серйозний знак зодіаку, тому легко буде прийняти бажане за дійсне або пропустити важливі деталі, особливо якщо почуєте інформацію не з перших рук.

читайте такожКиїв у небезпеці: астролог дав несподіваний прогноз про війну в Україні

Ретроградність Сатурна. 5 червня Сатурн стане ретроградним. З цієї дати почнуть гальмуватися всі справи, рух до мети сповільниться. Але, крім іншого, сповільняться і війни, тим більше, гальмування Сатурна відбудеться в знаку Водолія, що точно вказує на зниження інтенсивності військових дій. Причому це станеться, незважаючи на те, що Марс в Овні. Положення Марса, планети вогню і війни, зумовить продовження війни. Іншими словами, ніяка війна в червні не завершиться, ситуація буде і далі нагнітатися.

Крім цього, буде безліч пожежонебезпечних ситуацій. Плюс червень обіцяє бути дуже спекотним місяцем. Може бути багато пожеж, вибухонебезпечних ситуацій, багато вогню. І все це може навіть не стосуватися війни.

Повний місяць. Повний місяць з'явиться 14 червня о 14:51. Він буде знаковим – буде зафарбує другу половину місяця стрільцівськими нотами, оскільки відбудеться в знаку Стрільця. Він буде піднімати питання, пов'язані з навчанням, інформацією, спілкуванням. Будуть добре вдаватися далекі поїздки.

Спокуси Нептуна. Також цього місяця буде не дуже гармонійний напружений аспект Нептуна, який може давати непередбачувану інформацію. Нептун зазвичай все розмазує і заплутує, тому потрібно бути дуже обережними з будь-якою інформацією. У другій половині місяця буде набагато складніше знаходити розуміння і отримувати правильні відомості. Буде зберігатися ризик попастися на вудку спокуси.

Втім, після 13 червня з'явиться можливість звільнитися від обмежень, нав'язливих думок та інформаційного сміття.

Влад Росс
Влад Росс / Главред

Молодик. Молодик з'явився перед самим початком червня – 30 травня в Близнюках. Тому останні два дні травня і перші дні червня – час, сприятливий для побудови нових планів, продумування нових проектів, поїздок із метою навчання, відвідування тренінгів і семінарів. 1-2 червня сприятливо складати нові програми навчання, особливо якщо ви давно щось намітили і хочете повернутися, щоб переробити старий матеріал – на ретроградності Меркурія прекрасно починати повторне навчання.

Ділова активність

У червні планета Марс, пов'язана з діловою активністю, буде дуже сильна і потужна. Підприємливість цього місяця буде винагороджена. Та й підприємницька жилка у багатьох спрацює на славу. Не варто упускати момент тим, хто хоче вкластися, інвестувати в щось гроші або ресурси. Це буде найкращий час, щоб вкладатися в альткоїни або біткоїни, оскільки на цьому етапі вони можуть досягти дна.

Розташування Марса в Овні буде створювати можливості для дуже швидких рішень і супер-хорошого старту.

читайте такожПутін підпише капітуляцію: астролог назвала терміни закінчення війни

У цьому місяці активність і азарт будуть зашкалювати. Багато хто буде прагнути продемонструвати свої сили і навички, взяти участь у конкурентній боротьбі, взятися за абсолютно нову справу, почати що-небудь. Тому, до речі, і економіка почне процвітати, буде заданий якийсь новий імпульс.

Гармонійний транзит Марса і Сатурна поблизу 28 червня додасть серйозності. Але цей час не потішить тих, хто любить, коли справи йдуть чітко за планом.

Підписувати важливі документи можна 27-29 червня.

Гроші

Планета Венера, що відповідає за фінанси і ресурси, в червні 2022-го буде йти по сильному знаку Тельця, створюючи ґрунт для накопичень і розумних витрат.

Цей час буде прекрасним для України, оскільки в неї потече багато грошей. З-за кордону будуть надходити великі суми, буде безліч інвестицій.

Однак брати або давати в борг не варто поблизу напружених аспектів Венери – 11-13 і 18-20 червня. Більш вдалий період для фінансових ризиків буде після 21 червня.

Кохання

В плані кохання та відносин в цьому місяці космічна погода дає можливість більш серйозно поставитися до нових зустрічей, знайомств і стосунків, тому що Венера буде дуже міцно стояти в знаку Тельця.

У червні, якщо вже вам пообіцяють вийти за вас заміж, значить, так і станеться. Це одна з найкращих можливостей створити міцну гармонійну сім'ю. У червні варто вступати в шлюб.

Однак у першій половині місяця Венера буде не дуже гармонійна, тому відносини, швидше за все, будуть заплутаними. А нові знайомства можуть навіть розчарувати. У цей період може посилитися жага до задоволень, але всі потреби буде важко задовольнити. Варто бути обережнішими з бажаннями і по можливості не перегинати палицю.

читайте такожКоли помре Путін і в РФ почнеться війна: астролог склав особистий гороскоп для президента Росії

Поблизу напружених транзитів на початку місяця краще не з'ясовувати стосунки і не намагатися завести нові знайомства.

З іншого боку, особливо між 9-13 червня, велика ймовірність швидких і несподіваних зустрічей. Також передбачаються серйозні розмови, можуть бути вдалі хороші взаємозв'язки.

17-19 червня буде напружений транзит Венери і Сатурна, який може принести охолодження почуттів, розчарування, складнощі у взаєминах із партнером. Це, до речі, не дуже хороший період для ділових і комерційних домовленостей.

20-21 червня – дуже сексуальні дні. Венера буде робити прекрасний аспект до Плутона, тому ці дати чудово підійдуть для першої сексуальної ночі, зачаття дітей. У цей час може відчутно посилитися тяжіння статей одна до одної. У ці дні енергія Венери сприятиме зав'язуванню нових стосунків і налагодженню справжніх непідробних зв'язків. Тож це буде досить яскравий період.

Після 23 червня Венера перейде в знак Близнюки, тому в другій половині місяця все серйозність може зійти нанівець. З'явиться легкість і невимушеність. Нові знайомства будуть зав'язуватися куди простіше і швидше.

Поїздки та подорожі

1-5 червня категорично не варто вирушати в поїздки і подорожі, оскільки Меркурій буде статичним. Краще в цей час знизити швидкість, та й активність в цілому.

Планувати поїздки краще вже на той час, коли Меркурій перейде в Близнюки, після 13 червня. Після цієї дати буде найбільш сприятливий час.

Поїздки сприятливі:

  • до моря та інших водойм – 13-14 і 15-20 червня;
  • у гори – 16 червня;
  • близькі подорожі, наприклад, у село, на дачу тощо – 21-22, 26-27 червня;
  • поїздки з метою відвідування атракціонів, концертів, виставок, вистав – 13-15 і 23-25 червня;
  • на тренінги та семінари – 18, 26-27 червня;
  • ділові поїздки – 6-8 і 16 червня.

Найбільш несприятливі дні для поїздок – 1-5, 11-12, 28-29 червня.

Небезпеки червня-2022

Червень буде не особливо багатим на напружені транзити, що, безумовно, добре. Тому місяць обіцяє бути досить спокійним, незважаючи на військові дії. А вони поступово будуть переходити в статичну фазу. Територій уже ніхто у нас відбирати не буде, але будуть посилені ракетні обстріли, аби вони тільки не перетворилися на килимові бомбардування...

Найнебезпечніший період, коли відбуватимуться більш запеклі бої – поблизу повного місяця, тобто 13-16 червня. У ці дати можуть серйозно посилитися і ракетні обстріли. Також жорстка ситуація можлива наприкінці місяця – 27-29 червня. Тому, швидше за все, ракетами Росія привітає нас із Днем Конституції – Путін же любить символізм. Наприклад, на Великдень Росія завдала ракетного удару по Одесі, в результаті чого загинули люди, в тому числі немовля, тобто Путіну знадобилося принести в жертву дитину.

читайте такожРакетні удари і загроза для чотирьох міст України: астролог передбачив вторгнення Росії

Потрібно окремо відзначити напружені транзити Венери 12 і 19 червня: поблизу цих дат буде складніше контролювати свою тягу до надмірностей. Тому в ці дні можна набрати зайву вагу. Дати несприятливі для дієти. Можливі напруга, розчарування і непередбачені витрати. Поблизу 12 і 19 червня краще взагалі не здійснювати покупок і важливих фінансових угод.

Меркурій у перші п'ять днів місяця буде статичним. Тому всі важливі переговори в цей час скасуйте.

В середині місяця, коли буде повний місяць, потрібно буде уважно ставитися до будь-якої отриманої інформації. Наприклад, якщо Росія наполягатиме на "мирі, дружбі, жуйці", це означатиме, що точно ніякого миру не буде, і ніякої дружби або адекватних переговорів вона не зможе забезпечити, а, значить, на це не потрібно погоджуватися. Можливі обмани і самообмани, а також "розводи" на гроші. Тому в середині місяця слід з особливою обережністю ставитися до пропозицій, які обіцяють швидке збагачення.

Марс буде йти по знаку Овна. Це викличе бажання показати свою силу, йти напролом до своїх цілей, проявляти запальність, імпульсивність. І війна, війна, ще раз війна, яка в червні точно не закінчиться.

***

У червні 2022 року рекомендується: починати нові проекти – їх вдасться швидко виконати і завершити; брати участь у конкурсах і змаганнях; робити рішучі кроки; контролювати свої бажання; перевіряти важливу інформацію; вирушати в поїздки, особливо в другій половині місяця; займатися інтелектуальними видами діяльності; писати книги.

У червні не рекомендується, особливо в критичні дати, обумовлені розташуванням Венери: вирішувати важливі фінансові питання; ризикувати в середині місяця грошима; налягати на солодощі і потурати своїм слабкостям; сідати на дієту; шукати нові знайомства; з'ясовувати стосунки, затівати сварки і суперечки, інакше цей конфлікт може затягнутися надовго.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти