У Росії поліція оголосила в розшук Дмитра Гордона

19 липня 2022, 13:13
За якою саме статтею оголосили в розшук відомого українського журналіста Дмитра Гордона, російські поліцейські вважали за краще не згадувати і не повідомляти.
Гордон, Росія
Дмитро Гордон / Колаж Фото УНІАН

У країні-агресорі, Росії, тамтешнє Міністерство внутрішніх справ оголосило в розшук відомого українського телеведучого і медіаменеджера Дмитра Гордона.

Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на базу рішень відомства. Російські поліцейські кажуть, що підставою для розшуку стала одна зі статей Кримінального кодексу РФ. Втім, вони не стали уточнювати, в чому саме звинувачують Гордона.

Сам він швидко відреагував на ситуацію на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"МВС Росії оголосило мене в розшук. Солі ще на хвіст нехай насиплють. Слава Україні!", - написав Гордон.

читайте також"Все готово": Гордон показав, як для Путіна приготували труну і катафалк

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Дмитро Гордон публічно і заочно висміяв поп-співачку Наташу Корольову - яка не сказала з 24 лютого ні слова про війну, яку Росія (де вона живе і працює) розв'язала проти її рідної України.

У Instagram Гордон поділився відео з королевою, де вона виконує якісь дивні фізичні вправи, скачучи при цьому вгору-вниз.

До того Дмитро Гордон показав на відео репетицію свята, присвяченого Дню Росії. Виступ, схоже, сільської самодіяльності, пішов не за планом. Так, під дівчатками в однакових фіолетових костюмах провалилася сцена.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти