У Москві пригрозили Латвії через блокування телеканалу

8 лютого 2021, 23:11
У Міністерстві закордонних справ Росії закликали профільні міжнародні організації відреагувати на "репресивну політику" Латвії.
Марія Захарова
У МЗС РФ пройшлися по забороні каналу РФ в Латвії / Захарова

У Міністерстві закордонних справ Росії заявили, що заборона мовлення телеканалу Росія РТР в Латвії є "грубим порушенням зобов'язань Риги щодо забезпечення свободи слова", сказала прессекретар МЗС РФ Марія Захарова в понеділок, 8 лютого.

"Розцінюємо рішення латвійської влади заборонити на рік мовлення телеканалу Росія РТР як політичний демарш, який грубо порушує міжнародні зобов'язання Риги щодо забезпечення свободи слова і плюралізму думок", - сказано в її коментарі, поширеному міністерством.

Москва закликає профільні міжнародні організації відреагувати на "репресивну політику "Латвії в області медіа, підкреслила Захарова.

відео дня
  • Як раніше писав Главред, Національна рада з електронних ЗМІ Латвії (NEPLP) в понеділок, 8 лютого, схвалила рішення заборонити трансляцію телеканалу " Росія РТР "(міжнародна версія каналу Росія 1) на території країни. Заборона діятиме рік, заявив голова правління NEPLP Івар Аболіньш.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти