Трирічна дитина врятувала маму, яка впала зі сходів, - вона сама викликала рятувальників

24 листопада 2021, 23:43
Дитина додзвонилася в екстрену службу.
День синів в Україні 2021
3-річний син врятував непритомну матір / ua.depositphotos.com

У Великобританії трирічний хлопчик врятував маму, яка раптово впала зі сходів. Дитина додзвонилася в службу екстреної допомоги. Медики госпіталізували жінку.

Як пише Indy 100, малюкові "допоміг" перегляд мультфільму "Робокар Полі", в якому пояснюють дітям, що робити в екстрених ситуаціях.

У матері хронічні проблеми зі здоров'ям. У неї збільшена селезінка і грижа. Вона відчула різкий біль і знепритомніла, піднімаючись сходами.

Побачивши це, хлопчик заліз на підвіконня, взяв мамин телефон, і зателефонував за номером 999.

Однак там не відразу зрозуміли мову дитини і перенаправили дзвінок в поліцію.

Під час очікування відповіді копів малюк переліз через дитячі ворота, знайшов ключі від дверей і відкрив їх. Потім передав телефон мамі, яка то приходила до тями, то знову втрачала свідомість.

"Я пам'ятаю, як закрила дитячі ворота. У наступну хвилину зрозуміла, що прокидаюся, розмовляю з кимось по телефону, а потім в будинку була поліція... синові вдалося підтягнути до воріт дійсно важкий стільчик. Він переліз, дістав ключі... і зміг відкрити вхідні двері", - розповіла жінка і закликала всіх батьків пояснювати дітям, як діяти в екстрених ситуаціях.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі в клінічній лікарні імені Мечникова медики врятували життя 23-річної дівчини. Її госпіталізували з неврологічними розладами вже після того, як зарубіжні лікарі "поставили на ній хрест".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти