ЗМІ дізналися про долю заводу дружини Медведчука, що потрапив під санкції в РФ

18 березня 2021, 08:58
Новошахтинський завод нафтопродуктів постачає нафту в США і окупований Крим.
Медведчук
Віктор Медведчук / УНІАН

Російський інститут Петон проведе модернізацію Новошахтинського заводу нафтопродуктів, який належить дружині нардепа від опозиційної платформи - за життя Віктора Медведчука Оксані Марченко.

Оновлення виробництва на замовлення компанії Марченко НЗНП Інжиніринг включає комплекс виробництва автомобільних бензинів, йдеться в матеріалі програми Схема.

Зокрема, він містить секцію гідроочищення нафти, секцію Пенекс і секцію каталітичного риформінгу і "призначений для виробництва автомобільних бензинів, відповідних екологічним вимогам ЄВРО-5".

Згідно з договором, роботи повинні бути завершені до грудня 2023 року. Зазначимо, раніше журналісти Схем повідомили, що завод постачає нафту в США і окупований Крим.

читайте такожСтало відомо, куди напередодні санкцій РНБО перегнали " літаки Медведчука"

Як відомо, Новошахтинський завод нафтопродуктів знаходиться під санкціями України.

Санкції проти Віктора Медведчука:

  • 20 лютого президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про введення санкція щодо народного депутата Віктора Медведчука.
  • 19 лютого РНБО ухвалила рішення про застосування санкцій щодо 19 юридичних і 8 фізичних осіб.зокрема, санкції будуть застосовані до Медведчука і його дружини Оксани Марченко. Санкції накладаються на все майно і активи, які є в підпорядкуванні Медведчука і його дружини.
  • Серед них-акціонерне товариство Новошахтинський завод нафтопродуктів, РФ, Ростовська область, м Новошахтинськ.
  • За словами секретаря РНБО Олексія Данилова, СБУ розслідує кримінальне провадження за статтею 258 (5) (фінансування тероризму) Кримінального кодексу. До Медведчука, Марченка та інших осіб санкції застосовані у зв'язку з цим розслідуванням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти