"Самознищився": полковник ФСБ РФ подавився м'ясом

28 серпня 2024, 00:03
771
Під час вечері російський полковник ФСБ Єрьомін подавився м'ясом, його так і не змогли відкачати.
'Самознищився': полковник ФСБ РФ подавився м'ясом
В РФ полковник ФСБ подавився м'ясом / колаж: Главред, фото: Вікіпедія, Baza

Максим Єрьомін, який був полковником ФСБ у Росії та засновником найбільшого навколофутбольного угруповання ЦСКА Red-Blue-Warriors, помер у Москві. Під час вечері він подавився шматком м'яса. Про це пише російський телеграм-канал Baza.

Як повідомляють російські ЗМІ, Єрьоміну стало важко дихати під час вечері.

"Причиною став шматочок м'яса, що застряг у нього в дихальних шляхах. Єрьоміна терміново доставили в лікарню імені Ворохобова, але врятувати не змогли. Причиною смерті стала механічна асфіксія", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Наразі відомо, що Єрьомін був працівником ФСБ, а також він був організатором футбольного руху, котрий підтримував російські футбольні клуби.

"На початку нульових він поїхав на Кавказ, мав стосунок до ліквідації низки відомих польових командирів. Єрьомін дослужився до полковника ФСБ і начальника відділу по боротьбі з тероризмом, їздив у відрядження до Сирії", - додається в повідомленні.

Війна Росії проти України - останні новини

Нагадаємо, раніше стало відомо, що керівництво РФ, ймовірно, тисне на Білорусь, щоб вона наступала своїми військами на Україну.

Стало відомо, що керівник Житомирської ОВА Віталій Бунечко заявив, що фортифікаційні та захисні споруди на Житомирщинні цілком готові до зустрічі російських військ із Білорусі.

Також повідомляється, що у Гомельській області зафіксовані білоруські війська, які рухаються до кордону України, включаючи танки та важку бронетехніку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти