"Приклад вільним народам": Байден написав статтю про Зеленського в журналі Time

23 травня 2022, 18:09
Президент України Володимир Зеленський залишив слід в історії і довів світу можливість перемоги України у війні з Росією, каже Байден.
Байден, Зеленський
Байден, Зеленський / УНІАН

Президент України Володимир Зеленський показав справжнє лідерство і не кинув ні країну, ні народ в день початку повномасштабної агресії Росії. Про це написав у статті для рейтингу "100 найвпливовіших людей 2022 року" за версією американського журналу Time президент США Джо Байден.

У народу України, за його словами, тепер є лідер в особі президента, який проявив хоробрість і стійкість.

"Громадяни України - власники магазинів і солдати, кравці і водії вантажівок — борються за свої будинки і свободу. Кожен раз, коли ми розмовляємо, я чую в голосі Зеленського невпинну рішучість людини, яка вірить в борг перед народом і щодня виконує священний обов'язок – вести націю в ці темні і важкі часи", – підкреслив американський лідер.

Байден додав, що Зеленський став прикладом для народів, які бажають жити у свободі. Вони стали більш згуртовані, рішучіше і цілеспрямованіше.

"За підтримки США, наших союзників і партнерів, Зеленський залишив слід в історії і довів світові, що Україна зможе вистояти, а українці - жити в демократичному майбутньому, якого вони так довго бажали", – сказав він.

'Приклад вільним народам': Байден написав статтю про Зеленського в журналі Time
'Приклад вільним народам': Байден написав статтю про Зеленського в журналі Time

Як раніше повідомляв Главред, президент Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною в 2022 році за версією читачів журналу Time. Глава України випередив у рейтингу мільярдера і засновника SpaceX Ілона Маска, британського прем'єра Бориса Джонсона і президента США Джо Байдена.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти