Лукашенко зробив гучну заяву щодо передачі влади своїм синам

28 лютого 2021, 18:58
Невизнаний лідер білорусів зазначив, що на тлі протестів у країні ходить багато чуток, що він може передати владу одному зі своїх синів.
Лукашенко
Лукашенко висловився про те, чи передаватиме владу синам / Reuters

Невизнаний лідер білорусів Олександр Лукашенко заявив про те, що не має наміру передавати владу своїм синам. Таку гучну заяву він зробив на зборах Національного олімпійського комітету (НОК) Білорусі 26 лютого, повідомила пресслужба Лукашенка на офіційному сайті.

Лукашенко зазначив: на тлі протестів в країні ходить багато чуток, що він може передати владу одному зі своїх синів. Лукашенко запевнив, що в його планах такого сценарію немає.

"У нашій родині це ніколи не обговорювалося й обговорюватися не може. Жодна моя дитина президентом в Білорусі не буде після мене... от чесно і щиро", - сказав Лукашенко.

Примітно, що на цих же зборах старший син Лукашенка Віктор був призначений новим президентом НОК Білорусі. Цей пост до нього 24 роки займав особисто його батько Олександр Лукашенко.

читайте такожУкраїна готова вдарити санкціями по режиму Лукашенка

Варто також уточнити, що старший син Лукашенка раніше був помічником президента Білорусі з національної безпеки. Він був відправлений у відставку через переведення в МОК.

Санкції проти Білорусі - про що раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти