"Лежить в крові в могилі": росіянка очманіла від інсталяції в Гамбурзі з "мертвим Путіним"

17 лютого 2023, 10:41
Яскрава композиція у вітрині німецького шопа викликала обурення однієї з росіянок.
Скріншот
Інсталяція з "Володимиром Путіним" у Гамбурзі / скріншот

В німецький Гамбурзі у вітрині одного з магазинів влаштували веселу інсталяцію з фігурою президента РФ Володимира Путіна.

Російський диктатор зображений в плямах крові на могилі, при цьому навколо нього розкидані фрагменти фекалій, а також фалоімітатори. Відповідне відео вже опублікували в Мережі.

Відзначимо, що за задумом авторів композиції, кінець Путіна настав в результаті атаки німецьких танків (які пообіцяли передати Україні), також присутніх на інсталяції. Уточнимо, що автори показали, як німецька бронемашина робить постріл у бік господаря Кремля, який в результаті виявляється поваленим.

відео дня

При цьому над "Путіним" височить синьо-жовтий стяг, а поруч розміщено напис "Руки геть від України".

Тим часом яскрава композиція у вітрині німецького шопа викликала обурення однієї з росіянок, у якої стався "розрив шаблону" через фривольне трактування ймовірного кінця Путіна.

"Ось так вони поводяться з нашим президентом. І це нормально: діти ходять дивляться на це. Це нормально, що людина лежить в крові, в какашках, пенісах, в могилі. А написати букви Z – це нацизм. А ось це - нормально. Ось лежить Путін, а ось – німецький танк. Як це вам подобається взагалі?"- журиться відчайдушна путіністка.

Скріншот
/ Скріншот

.

Раніше повідомлялося, що російська блогерка Юлія Прохорова, яка знущалася над українськими біженцями в Німеччині, повернулася до РФ після депортації.

Про це Прохорова повідомила в своєму Telegram-каналі і заявила, що мріяла знову потрапити на батьківщину, хоча чомусь по своїй волі не повернулася і дочекалася, поки її видворять з європейської країни.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти