Зі старого бомбардувальника в шикарний будинок: фермер здивував реставрацією

16 серпня 2024, 17:53
555
45-річний фермер підійшов з оригінальністю до реставрації старого бомбардувальника.
Чоловік унікально переробив вертоліт
Чоловік унікально переробив вертоліт / Колаж: Главред, фото Jam Press

45-річний фермер підійшов з оригінальністю до реставрації старого бомбардувальника, повідомляє The Sun.

Чоловік із заскарублого вертольота часів Другої світової війни зробив розкішний будиночок. Місце він обрав дуже мальовниче і "посадив" судно біля озера, на колишній авіабазі у Фріскні, Велика Британія.

The Sun

The Sun.co.uk - це онлайн-видання найбільшої британської газети і члена британського регулятора преси IPSO. The Sun прагне до найвищих стандартів точності у своїх репортажах і продовжує інвестувати в оригінальну журналістику в друкованих виданнях і в Інтернеті, йдеться на сайті видання.

відео дня

Для того, щоб зробити з бомбардувальника будинок мрії, фермеру знадобилось приблизно пів року.

Коли Вілл знайшов гелікоптер в музеї у Вельсі, то, не довго роздумуючи, вирішив його придбати. Вартість експоната становила 35 тисяч фунтів (близько 1,8 мільйона гривень).

"Переобладнання зайняло близько шести місяців, але це відбувалося паралельно зі звичайним обслуговуванням і офісною роботою. Всередині можуть спати четверо дорослих, там також є місце для дивана, який можна перетворити на невелике односпальне ліжко для дитини",– розповідає фермер.

В будиночку є всі зручності для проживання – Вілл облаштував ванну кімнату, кухню та зовнішню терасу з дерев'яною лавкою. Стіни в спальні чоловік пофарбував в теплий жовтий колір.

Спальня в будиночку
Спальня в будиночку / фото: Jam Press

"На жаль, я не знайшов жодних записів про те, в яких конкретно місіях брав участь цей гвинтокрил. Відомо лише, що перший політ відбувся 18 вересня 1990 р. Він був частиною ескадрильї 848, що базувалася на авіабазі RNAS Йовілтон",– поділився Вілл.

Якщо хтось хоче пережити унікальний досвід і провести час в такому цікавому місці, то своє унікальне житло чоловік також здає в оренду.

Зазначається, що винаймати вертоліт можна подобово, за 130 фунтів стерлінгів за ніч (близько 6,9 тисячі гривень).

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти