"Провели кисневу терапію": стало відомо про стан прем'єра Британії

8 квітня 2020, 00:38оновлено 8 квітня 2020, 02:10
Медики запевнили, що стан політика залишається стабільно важким.
Джонсон
Джонсону зробили кисневу терапію легень / Reuters

Госпіталізований через зараження коронавірусом прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон , як і раніше знаходиться в лікарні, проте до апарату штучної вентиляції легенів його не підключали, оскільки він цього в даний момент не потребує.

Як передає Sky news з посиланням на слова представника британського уряду, політик перебуває під постійним контролем лікарів.

Глава секретаріату кабінету міністрів Майкл Гоува повідомив, що Джонсона не підключали до апарату штучної вентиляції легенів і поширена у ЗМІ інформація не відповідає дійсності. Прем'єру провели кисневу терапію, однак його стан не був критичним.

Гоув додав, що стан Джонсона був стабільним протягом минулої ночі і, у разі змін, уряд виступить з цього приводу з офіційною заявою. Лікарі, наголосив чиновник, тримають ситуацію під контролем.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Джонсона госпіталізували в лікарню Святого Томи з вираженими симптомами" коронавірусної інфекції, а сьогодні стало відомо про погіршення стану його здоров'я.

Як писав Главред, про те, що Джонсон заразився коронавірусом стало відомо 27 березня. Тоді у британського прем'єра були слабкі симптоми захворювання, проте він був самоізольований на Даунінг-стріт. Зазначимо, що сам Джонсон у своєму зверненні, опублікованому в Twitter, підтвердив хворобу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти