Дівчина з собачкою Анастасія Зінченко знову потрапила в Ухані в зону карантину

4 квітня 2020, 22:41оновлено 4 квітня 2020, 23:22
Найближчі два тижні її район буде повністю закритий.
Дівчина з собачкою Анастасія Зінченко знову потрапила в Ухані в зону карантину

Українка Анастасія Зінченко, яку в лютому 2020 року не евакуювали разом із співвітчизниками з Уханя через собачку, залишилася в Китаї і розповіла, що в одному з районів міста знову оголошено карантин.

"Не знаю, чи то я не фартова, чи то так потрібно, але сьогодні на моєму районі в Ухані оголосили 14 денний новий карантин тому, що знайшли нову заражену людину. За збігом обставин в останні дні карантин всередині міста був знятий і люди спокійно ходили в магазини і т. д, ця людина теж, тому всі його друзі і де він був до цього, тепер під підозрою", — розповіла дівчина в Instagram.

За словами Анастасії, тепер протягом двох тижнів їй не можна виходити з дому, куди періодично будуть приходити контролюючі органи і перевіряти температуру. Термін повного зняття карантину, який був заявлений на 8 квітня, переноситься на невизначений час.

відео дня

"Раніше говорили, що 8 квітня розкриють місто, але я в цьому дуже сумніваюся. Як буде далі і чим все це закінчиться, я не знаю", - підсумувала "дівчина з собачкою".

Як раніше повідомлялося, Анастасія Зінченко розкритикувала ситуацію на кордоні України і Польщі через повернення заробітчан. За її словами, така поведінка людей тільки сприяє поширенню коронавіруса Сovid-19.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський особисто зателефонував українській моделі Анастасії Зінченко, яка працювала в Ухані, але не змогла повернутися під час загальної евакуації через собаку.

Все почалося з того, що громадянку України Анастасію Зінченко представники посольства України в Китаї відмовилися зареєструвати для евакуації з Уханя в зв'язку з епідемією коронавіруса через наявності у неї собаки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти