"Техніка з солдатами плаває в річці": під Києвом ЗСУ "розфігачили" понтонну переправу РФ

19 березня 2022, 12:40
Спроби ру**ків побудувати понтони в селі Мощун, Київської області не увінчалися успіхом.
'Техніка з солдатами плаває в річці': під Києвом ЗСУ 'розфігачили' понтонну переправу РФ
/ Скріншот

Захисники України з полку Азов спільно з бійцями ЗСУ зупинили спроби російських окупантів побудувати понтонну переправу в селі Мощун Київської області.

Про це один з командирів Азова Максим Жорін розповів у своєму Telegram-каналі.

"Щоденні спроби ру**ків побудувати понтони в селі Мощун, Київської області не увінчалися успіхом. Тепер їх техніка разом з деякими російськими солдатами плаває в річці Ірпінь. Влітку заберемо!",- написав Жорін.

відео дня

Як уточнив військовий кореспондент Ігор Цаплієнко, 58-та окрема мотопіхотна бригада ЗСУ імені гетьмана Івана Виговського вже вчетверте розбомбила понтонний міст російських бойовиків у селі Мощун.

"У нас, звичайно, не Чорнобаївка, але "виговці" у своєму районі відповідальності теж вже чотири рази розфігачували російську понтонну переправу на одному і тому ж місці. Наша артилерія з посмішкою стверджує, що не Чорнобаївкою єдиною – у кцпів, напевно, тактика така", – зазначили в прес-службі військової частини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Петрикові Гомельської області Білорусі будується понтонна переправа через Прип'ять. По ній окупанти РФ можуть потрапити в Лельчицький район, що межує з Україною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти