РФ вдарила 113 крилатими ракетами по мирних містах України

28 лютого 2022, 23:44
Валерій Залужний розповів про криваві злочини путінського режиму.
Іскандер-М
РФ б'є ракетами по містах України

Головнокомандувач Збройними силами України Валерій Залужний повідомив про те, скільки війська Російської Федерації з початку вторгнення випустили ракет по Україні.

Він розповів, що російські агресори випустили 113 ракет наземного і морського базування типу Іскандер і Калібр по мирних українських містах і селах.

"З початку відкритого вторгнення Росія випустила 113 оперативно-тактичних ракет наземного і морського базування типу Іскандер і Калібр по мирних містах і селах України", – заявив Залужний.

"Цей кривавий злочин путінського режиму є кричущим порушення норм міжнародного гуманітарного права і має бути розслідувано Гаазьким трибуналом", - додав Головнокомандувач ЗСУ.

РФ вдарила 113 крилатими ракетами по мирних містах України

Війна РФ проти України

Президент РФ Володимир Путін заявив у ніч на четвер, 24 лютого, що прийняв рішення про проведенні "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Ракетні удари почалися по Києву, Харкову та іншим містам України.

Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів. За словами українського президента, вторгнення Росії в Україну – це насправді початок війни проти Європи.

У свою чергу, МЗС Росії зробило заяву. У РФ назвали умови для переговорів з Україною: погодяться, якщо ЗСУ складуть зброю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти