"Мочать гнид ракетами навздогін": у Мережі розповіли про потужний контрудар ЗСУ під Києвом

15 березня 2022, 23:46
ЗСУ влаштували окупантам "випалену землю", пише Сергій Лойко з посиланням на очевидців.
тро, ЗСУ
ЗСУ перейшли в контратаку під Києвом / УНІАН

У вівторок ввечері, 15 березня, Збройні Сили України перейшли в контрнаступ і звільнили від російських окупантів Бучу, Ворзель, Ірпінь та Бородянку.

Ворога відкинули на 40-50 км від Києва, розповів журналіст Сергій Лойко на своїй сторінці в Facebook, посилаючись на повідомлення очевидців.

"3 години поспіль була така жесть в районі Ірпеня, Бучі, Стоянки, Ворзеля, Мили, що вуха загорталися, будинок ходуном ходив, а небо просто горіло. Такого не було навіть, коли Ірпінь з Бучею орки бомбили. Схоже, наші розлютилися не на жарт, оточили цих гнид і влаштували їм випалену землю!"- пише він.

Журналіст каже, що окупантів "мочили" Градами, ракетами і "ще чимось дуже потужним". Він уточнив, що станом на 20:17, що ра**истів "женуть вже хвилин 40 з ракетами навздогін".

Осторонь Бучі, Ворзеля, Ірпеня та Бородянки настала ввечері "гробова тиша" - очевидець припускає, що ра**истів "відігнали" на кілометрів 40-50. Ймовірно, вони вже у Макарова.

'Мочать гнид ракетами навздогін': у Мережі розповіли про потужний контрудар ЗСУ під Києвом

Нагадаємо, раніше радник керівника офісу президента України Олексій Арестович розповів про серйозний успіх армії в протистоянні окупантам. ЗСУ перейшли в контрнаступ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти