Сергій Стерненко. Удар по Одесі та "помста" росіян за приниження у Севастополі

25 вересня 2023, 20:40

Цієї ночі росіяни здійснили чергову атаку проти України. Застосовували дрони та ракети і для росіян це величезне свято. Майже усі засоби повітряного нападу росіян наші сили протиповітряної оборони знищили і ми дякуємо їм за це, але росіяни одразу пригадали, що удари на велику відстань - це гра у яку можна грати у двох.

Вони знову жалілися, що їх турбували невідомі добрі безпілотники, які атакували, як так звану Росію, так і росіян в тимчасово окупованому Криму.

Якась неприємна ситуація у росіян також трапилась у Пітері. Там раптово в частині міста зникло світло. Ми з вами поки ще не знаємо, чому саме так сталося, але, якщо припустити що це результат роботи або невідомих добрихлюдей, або невідомих добрих безпілотників, усе одно у цьому немає нічого такого. Тому що, як відомо, енергетична інфраструктура так званої Росії, це насправді військова інфраструктура.

Відеоблог Сергія Стерненка.

Хто такий Сергій Стерненко?

Сергій Стерненко — український громадський діяч, відомий активіст, блогер, волонтер, колишній очільник одеського обласного осередку "Правого сектора" (2014—2017). Учасник Євромайдану та протистояння в Одесі 2 травня 2014. Автор та ведучий популярного україномовного ютуб-каналу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти