ЗСУ підірвали російську техніку разом з окупантами на Запоріжжі: понад 250 солдатів РФ поранені

3 жовтня 2022, 10:59оновлено 3 жовтня 2022, 11:39
Українські захисники знищили понад 20 одиниць ворожої техніки та 3 склади з боєприпасами.
Украинские военные, ВСУ
ЗСУ вдарили по скупченню окупантів / Колаж фото Генштаб ЗСУ

На Запоріжжі українські військові потужно вдарили по позиціях окупантів. Вони вгатили по місцях скупчення російської військової техніки та особового складу. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Внаслідок обстрілу понад 250 ворожих бійців були поранені. Також у повітря злетіли 3 склади з боєприпасами.

"За уточненою інформацією, підтверджено ураження особового складу та військової техніки противника в Запорізькій області за попередні дні. Це - один район зосередження особового складу, 3 склади з боєприпасами, понад 20 одиниць озброєння та військової техніки, 1 зенітний ракетний комплекс С-300. Загалом, понад 250 окупантів отримали поранення. Інформація щодо ліквідованих уточнюється", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Загалом минулої доби українські захисники ліквідували щонайменше 320 окупантів. Від початку повномасштабного вторгнення РФ втратила мінімум 60 430 солдатів.

Нагадаємо, боєць Національної гвардії України точним пострілом збив російський Мі-8 під Запоріжжям. Він вистрілив з ПЗРК "Голка" під час того, як росіяни організували наліт на запорізький напрямок.

Раніше повідомлялося, що українські військові ліквідували окупанта з українським корінням 27-річного Ігоря Бойчука. У країні-агресорі РФ повідомили, нібито він з російського міста Когалим. Однак виявилося, що окупант насправді родом з Луцька.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти