"Знали, що люди прийдуть на допомогу": у ЗСУ розкрили про подвійну атаку у Покровську

8 серпня 2023, 15:56
Подвійними обстрілами росіяни хочуть зламати волю українців, вважає Череватий.
'Знали, що люди прийдуть на допомогу': у ЗСУ розкрили про подвійну атаку у Покровську
ЗСУ пояснили, чому росіяни двічі б'ють по будівлях / колаж: Главред, фото: ДСНС

Речник Східного угруповання військ Сергій Череватий розповів, для чого російські окупанти повторно наносять удари по житлових будинках в Україні.

"Вони свідомо знали, що люди будуть приходити на допомогу. І свідомо завдали удар. І це вже не вперше. Так само й з Покровськом. Це їхня нацистська стала практика. Не рахуватися ні з цивільною інфраструктурою, ні з людьми, ні з тим, що там літні люди, діти, хворі чи будь-хто. Для них це не є перепоною", - наголосив Череватий в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Він також пояснив, що такими обстрілами росіяни хочуть зламати волю українців до спротиву та показати свою безжальність, що вони не зупиняться ні перед чим.

відео дня

"Тим паче, що наближається річниця нашої вдалої харківської операції, яка дуже принизила їх і каскадно обвалила всю їх оборону. Вони прагнуть реваншу понад усе, але помилилися в головному розрахунку. Що це призведе до зворотних подій", - підкреслив речник.

Ракетна атака по Покровську: що відомо

Нагадаємо, що РФ вдарила двома ракетами по Покровську. Російські загарбники завдали двох ракетних ударів по Покровську Донецької області та частково зруйнували житловий багатоповерховий будинок.

Стало відомо про жертви ракетної атаки у Покровську: поранених через обстріл Покровська вже 81, загинули - 7. РФ здійснила два удари "Іскандерами". Першою метою окупантів були цивільні, другою - служби, які приїхали рятувати постраждалих.

У Покровську загинув заступник глави ДСНС Донбасу. Андрій Омельченко загинув під час повторного обстрілу Покровська російськими окупантами ввечері 7 серпня.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти