Зеленський зробив різку заяву на адресу Північного потоку-2

24 лютого 2021, 22:45оновлено 25 лютого 2021, 01:26
Володимир Зеленський і Анджей Дуда обговорили протидію Північному потоку-2.
Зеленський-Дуда
Зеленський назвав пасткою для всієї Європи Північний потік-2 / УНІАН

Президент України Володимир Зеленський під час телефонної розмови з президентом Польщі Анджеєм Дудою обговорили протидію будівництва російського газопроводу Північний потік-2.

Як повідомляє пресслужба Офісу президента, президент України в розмові з колегою домовилися про подальші кроки з протидії реалізації російського проекту, а також висловили готовність максимально залучати міжнародне співтовариство до блокування будівництва Північного потоку-2.

"Цей проект, по суті, - пастка для всієї Європи. Його не можна допустити. Подальше посилення санкцій проти цього проекту - це гарантія енергетичної безпеки Європи", - підкреслив Зеленський.

читайте такожСША ввели додаткові санкції проти Північного потоку-2

В Офісі президента додали, що президент Польщі погодився з українським лідером у тому, що країнам потрібно докласти максимум зусиль, щоб не допустити завершення будівництва російського газопроводу.

Північний потік-2 - про що раніше повідомляв Главред:

Північний потік-2

Газопровід Північний потік-2 - російський проект, мета якого - з'єднання газотранспортних систем Росії та Німеччини через Балтійське море в обхід території України.

Запуск газопроводу Північний потік-2 загрожує транзиту газу через територію України, що завдасть шкоди державному бюджету і загрожуватиме безпеці країни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти