Зеленська емоційно згадала зустріч з Кейт Міддлтон і принцом Вільямом

24 грудня 2020, 22:40
Перша леді зазначила, що вони поговорили, як сімейні пари.
Олена Зеленська
Олена Зеленська / instagram.com/olenazelenska_official

Дружина президента України Олена Зеленська поділилася незабутніми емоціями, які у неї залишилися після зустрічі з Папою Римським у Ватикані і герцогами Кембриджськими в Лондоні.

"Ватикан, до Папи Римського, і в Лондон, де ми зустрічалися з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон. Не думаю, що у мене колись був би привід і можливість зустрітися з цими людьми особисто. Папа Римський-велика людина, мені дуже імпонує його життєва позиція. Він добрий і щирий чоловік. І хоча моє особисте спілкування з ним було не таким довгим, як у президента, наприклад, але все одно залишило дуже приємне враження", - сказала Зеленська в інтерв'ю НВ.

Перша леді позитивно охарактеризувала розмову з герцогами Кембриджськими, як бесіду сімейних пар.

відео дня

читайте такожЖахливі болі і нескінченний кашель: Олена Зеленська розповіла про перенесений COVID-19"І Вільям з Кейт. Це була приємна розмова двох сімейних пар, яка, звичайно ж, була і про політику, але вийшло дуже тепло. Мені здається, ми всі вчотирьох отримали від нього однакове задоволення", - відповіла Зеленська про найбільш запам'яталися зустрічі в якості першої леді.

Дружина президента зізналася, що найбільш їй запам'яталася зустріч з дружиною лідера Франції Бріджит Макрон, яка дала їй дуже багато життєвих порад і була налаштована до дружнього спілкування.

Олена Зеленська

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти