Луцькому терористові телефонували підставні журналісти

22 липня 2020, 16:58
Заступник очільника Офісу президента розповів подробиці спілкування з луцьким терористом.
Максим Поганий
Луцькому терористові телефонували підставні журналісти / кадр з відео

Журналісти, які у вівторок, 21 липня телефонували луцькому терористові Максиму Кривошу, який тримав заручників у автобусі, були підставними.

Про це в інтерв'ю виданню "Новое время" заявив заступник очільника Офісу президента Кирило Тимошенко, який був присутній на місці події.

"Я був присутній на всіх розмовах нашого перемовника з ним. Плюс ми робили різні маневри, а-ля, йому телефонують журналісти для того, щоб його розговорити. Але насправді це були не журналісти. Намагалися до нього привести "журналістів", як він і вимагав. Але сам терорист потім відмовився від цього, коли йому запропонували. Хоча СБУ відпрацьовували цю історію, хотіли таким чином провести штурм", - розповів Тимошенко.

читайте такожТеракт у Луцьку: заручники звільнені, злочинець затриманийНагадаємо, уранці у вівторок, 21 липня 2020 року в Луцьку озброєний чоловік захопив автобус з пасажирами.

Через деякий час він висунув вимоги. Чоловік (швидко стало відомого, що його звати Максим Кривош) хотів, щоб міністри і олігархи України, включаючи Коломойського, Ахметова, Авакова, Порошенка, Пінчука та інших, а також очільники СБУ, судів, церков виклали в YouTube відео, де визнають себе "терористами в законі".

Пізніше в Мережі з'явилося відео президента Володимира Зеленського, який виконав вимогу терориста, закликавши дивитися фільм "Земляне" 2005 року. Після того, як правоохоронці затримали Кривоша, відео було видалене.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти