Новий очільник військової розвідки розповів, що загрожує Україні

12 серпня 2020, 09:07
Нещодавно призначений керівником розвідки Міноборони Кирило Буданов в деталях розповів, що саме загрожує Україні.
Буданов
Кирило Буданов / сайт президента України

Військова розвідка України в умовах сучасної війни повинна враховувати специфіку гібридних загроз і заздалегідь виявляти їх для мінімізації негативних наслідків для країни.

Про це повідомляє агентство Інтерфакс-Україна з посиланням на керівника Головного управління розвідки українського Міноборони Кирила Буданова.

"Війни нового типу, куди залучені не тільки військові угруповання, а й цивільні частини, і які ідеально маскуються різними потужними пропагандистськими програмами. Нам треба вчитися виокремлювати військову складову в цих потенційних конфліктах, заздалегідь позначати її наявність і превентивно гасити можливості для початку військових конфліктів" , - розповів він.

відео дня

За словами Буданова, коло глобальних ризиків, з яким на даному етапі стикається будь-яка держава, можна чітко окреслити.

"Глобальний світ, відкриті кордони, швидке знімання будь-якої інформації, множинні осередки недружніх намірів, різке зростання технічних можливостей для ініціювання тих чи інших зіткнень", - підсумував офіцер.

читайте також"Про мене знає вся країна": експерт розповіла, чому загрози терактів з'являться по всій Україні

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський призначив Кирила Буданова начальником ГУР Міноборони 5 серпня 2020 року. На даній посаді він змінив Василя Бурбу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти