"За*бали зі своїми посвідченнями": під Одесою маршрутник нагрубіянив військовому і отримав на горіхи

7 серпня 2021, 12:17
Водій нахамив бійцю через те, що той хотів законно скористатися своїм посвідченням УБД.
'За*бали зі своїми посвідченнями': під Одесою маршрутник нагрубіянив військовому і отримав на горіхи
В Одеській області маршрутник нахамив військовому / скріншот

Водій 25-го маршруту міста Чорноморська Одеської області в грубій формі відмовив у безплатному проїзді бійцю АТО, коли той захотів скористатися своїм правом пільгового проїзду. За такий вчинок активісти облили його зеленкою.

Так, інцидент стався раніше на цьому тижні, 2 серпня. За словами очевидців, маршрутнику не сподобався ще один пільговик в салоні автобуса, і він відреагував словами: "як ви за*балі зі своїми посвідченнями". Навздогін водій крикнув військовому:"Іди н*хрін звідси".

У Мережі користувачі обурилися діями водія, акцентуючи на тому, що він порушує Закон України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", який передбачає безплатний проїзд у всіх видах міського пасажирського транспорту. А вже сьогодні одеський активіст Дем'ян Ганул на своїй сторінці в Facebook повідомив, що грубіяна провчили. Чоловіка облили зеленкою.

відео дня

"Сьогодні ми знайшли цього "чоловіка", провели виховну бесіду після якої йому стало соромно і він позеленів, тепер його буде легко впізнати. Це маленький урок для кожного, хто надає послуги, – захисників України слід поважати", – написав активіст. Також він пообіцяв, що цей водій більше не працюватиме у сфері обслуговування.

'За*бали зі своїми посвідченнями': під Одесою маршрутник нагрубіянив військовому і отримав на горіхи
Скріншот

Раніше Главред вже повідомляв, що в Чугуєві Харківської області майстриня з нарощування вій публічно образила українських військових, назвавши їх "смердючими, обриганими виродками", які нібито незрозуміло, проти кого воюють. Також вона назвала військовослужбовців "нахлібниками" і додала, що ненавидить цих тварюк.

Нагадаємо, що позаштатний радник керівника офісу президента Олексій Арестович публічно образив жінок-політиків і військових ЗСУ. Представник в ТКГ звинуватив військових у "нитті", а європейську солідарність – фактично в пособництві РФ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти