ЗСУ в пух і прах рознесли колону російських військ в Запорізькій області

12 лютого 2023, 15:07
Відмінно спрацювала артилерія 128-ї гірської бригади ЗСУ при коригуванні безпілотника Лелека.
Знищена російська техніка
Знищена російська техніка / t.me/ivan_fedorov_melitopol

Українські артилеристи знищили колону російської техніки на Запорізькому напрямку.

Як розповів мер Мелітополя Іван Федоров, відмінно спрацювала артилерія 128-ї гірської бригади ЗСУ при коригуванні безпілотника Лелека.

"Хороші новини із Запорізького напрямку, де артилерія 128-ї гірської бригади ЗСУ при коригуванні безпілотника "Лелека" знищили колону російських військ на дорозі Мелітополь - Василівка південніше Зеленого Гая", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Загроза наступу Росії

Глава Міноборони Олексій Резніков раніше сказав, що агресор Росія в ході нового можливого наступу на Україну має намір застосувати вже іншу тактику.

Окупанти повзуче наступатимуть на двох напрямках – Східному та Південному. Саме там вони сконцентрували найбільше своїх військ. Як вважає Резніков, взяти всю Україну вони вже не будуть намагатися.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов вважає, що російські окупаційні війська готують до 24 лютого атаки на будь-якому з напрямків.

Директор Кремля Путін поставив своїм силам завдання захопити всі райони Донбасу.

Колишній командувач військами США в Європі, генерал Бен Ходжес вважає, що Росія в ході свого нового наступу на Україну не доб'ється значних успіхів. На його думку, у росіян залишаються проблеми з логістикою і підготовкою військових. Навіть з угрупованням в 200-300 тисяч військ вони навряд чи зможуть домогтися поставлених завдань.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти