Врізався п’яний водій: на Кіровоградщині у моторошній ДТП загинув військовий з донькою

6 вересня 2023, 14:34
Подружжя з 8-річною донькою поверталися в авто додому, коли у них в’їхав інший автомобіль. Військовий загинув на місці, а його донька Уляна померла в лікарні.
Авария, ДТП, погибли военный с ребенком
У Кіровоградській області у ДТП загинув військовий з донькою/ колаж: Главред, фото: ДСНС України в Кіровоградській області, Facebook Микола Спащук

У Кіровоградській області в моторошній аварії загинули військовий і його 8-річна донька. ДТП сталося тоді, коли 40-річний військовий Микола Спащук із дружиною Оленою та донькою Уляною поверталися додому після відвідин батька Миколи. У якийсь момент в їхнє авто врізався інший автомобіль, який виїхав на зустрічну смугу.

Чоловік загинув на місці аварії, а його донька померла у лікарні. Удар прийшовся на ліву сторону автомобіля, де якраз і перебували воїн з донькою, повідомляє "Обозреватель".

Дружина Олена, яка сиділа на правому передньому сидінні, отримала травми під час ДТП. Але коли жінка дізналася про смерть доньки, то потрапила до реанімації з інсультом.

відео дня

Родина із села Дмитрівка Горішньоплавнівської міської громади Полтавської області. Аварія сталася пізно ввечері 26 серпня на трасі Стрий – Ізварине біля П'ятихаток.

"Побачила світло і відчула удар"

У день трагедії сім’я їздила відвідати батька військового, з яким він не бачився упродовж багатьох років. ДТП сталося тоді, коли вони поверталися додому. Микола, який приїхав у відпустку додому, сидів за кермом авто, його дружина Олена була поруч на пасажирському сидінні, а донька Уляна – позаду, за кріслом батька.

"Мама пам'ятає, що дивилася в лобове скло, коли раптом побачила далеке світло іншого автомобіля, який вискочив на зустрічку, і відчула удар", – розповідає старша дочка подружжя Анастасія Спащук.

Авто сім’ї вилетіло у кювет і перекинулося. Далі Олена пам’ятає, як вона вибралася з машини і кликала на допомогу. До них підбіг військовий, за словами жінки, можливо, це був військовий медик. Він витягнув Уляну з автомобіля, загорнув її у плед і зробив укол. Далі він перебинтував їй голову. Чоловік Олени, Микола, уже був мертвий.

Дитина ще дихала, коли її привезли до лікарні

Дитину привезли до дитячої обласної лікарні. Уляна ще дихала, але врятувати її вже не вдалося.

Її повезли до реанімації, але через кілька хвилин повідомили, що дівчинки більше немає. Після цієї новини у мами дитини стався інсульт і її забрали до реанімації.

В Кировоградской области в жутком ДТП погиб военный с дочерью
У Кіровоградській області у ДТП загинув військовий з донькою/ Facebook Микола Спащук
В Кировоградской области в жутком ДТП погиб военный с дочерью
У Кіровоградській області у ДТП загинув військовий з донькою/ Facebook Микола Спащук

Водій іншого авто їхав напідпитку

Старша донька сім’ї Анастасія розповідає, що винуватця аварії 30-річного Юрія С. взяли під варту на два місяці без права внесення застави.

"Мені відомо, що цього дня він випивав разом зі своєю сестрою та її чоловіком. Мої друзі знімали місце ДТП. Там ми знайшли 37 банок з-під пива, на передньому сидінні лежали чипси. Стрілка спідометра його машини зупинилася на цифрі 135 км/год. Драгер показав 1,32 проміле алкоголю в крові", – розповіла Анастасія.

Згідно з даними слідства, водій іншого авто порушив правила дорожнього руху, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння. Він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем загиблого.

Раніше повідомлялося, що у Британії в ДТП загинула біженка і двоє дітей. Вижила з усієї родини лише 15-річна дівчинка. Вона втратила свого батька в лютому в Україні, а потім – всю свою сім'ю в аварії у Великій Британії.

Також раніше повідомлялося, що в Австрії в ДТП загинули 4 українців, з них двоє – діти. Водій транспортного засобу заснув на кілька секунд, внаслідок чого автобус пробив поручні мосту і впав на ґрунтову дорогу, яка була під трасою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти