Володимир Продивус: Моя родина живе в Україні, тут працюють мої бізнеси

19 березня 2024, 14:09оновлено 19 березня, 15:20
Володимир Продивус: Моя родина живе в Україні, тут працюють мої бізнеси

Перший віцепрезидент і член ради директорів Міжнародної асоціації боксу (IBA) Володимир Продивус розповів, що має низку успішних бізнесів в Україні. Про це він заявив в інтерв’ю 24 каналу.

Він розповів, що він і його родина постійном мешкають в Україні. Тут він має активи у будівельній галузі, промисловій, готельно-туристичній. Попри повномасштабну війну усі його бізнеси продовжують працювати, сплачувати податки й давати людям роботу. Працює і компанія "Мостобуд" — вона реконструює мости, будує захисні споруди для об’єктів критичної інфраструктури від російських обстрілів.

Більше того, Володимир Продивус розповів, що інвестує у нові проекти. Зокрема, у торф'яну галузь: "Хочемо видобувати торф і продавати кінцевому споживачу готову продукцію. А також експортувати у Європу, а це вже не тільки податки й робочі місця – це валютна виручка, яка необхідна для підтримки економіки й фінансування армії".

відео дня

Він закликав усіх українських бізнесменів також інвестувати в Україну, адже попри все тут є перспективи, у тому числі і для світового капіталу.

"Хто [з українських бізнесменів] боїться і сумнівається — гріш їм ціна. Ми в себе вдома і я абсолютно впевнений у тому, що все буде добре, що ми захистимо його від тих, хто називає себе "другою армією світу". Я не знаю, скільки війна ще триватиме, якою буде економічна ситуація, але я бачу тут перспективи й необхідність це робити. І можу вам сказати, що світовий бізнес теж вважає Україну привабливою для інвестицій, незважаючи ні на що", — заявив Володимир Продивус.

Володимир Продивус

Він також повідомив, що від імені IBA проводить чимало міжнародних зустрічей, на яких серед іншого обговорюється співпраця урядів цих країн з Україною. Зокрема, Володимир Продивус запевнив, що Конго, Уганда, Марокко, Камерун, Алжир та інші африканські країни ставляться з великою повагою до України і хочуть розвивати економічне співробітництво.

"Їх дуже цікавить сільське господарство, постачання зерна, кукурудзи, добрив. Особливо їх цікавить наш досвід вирощування і переробки агрокультур. Вони хочуть його переймати. Нам така співпраця теж була б цікавою, бо Африка – це величезний ринок, що розвивається", — додав бізнесмен.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти