Температура під 39 градусів: у Кирилівці захворіли десятки людей

2 липня 2020, 18:03оновлено 3 липня 2020, 17:10
Відпочинок в Кирилівці закінчилася госпіталізацією для 57 людей, у тому числі для 9 дітей.
Відпочинок в Кирилівці 2020 - десятки туристів загриміли в лікарню
Відпочинок в Кирилівці 2020 - десятки туристів загриміли в лікарню / УНІАН

Вночі 2 липня у Кирилівці госпіталізували в цілому 57 відпочиваючих: у людей температура під 39 градусів, пронос та блювота.

Спочатку захворіли люди на базі відпочинку Дніпровські зорі (коса Пересип), пише Акцент. Потім госпіталізували туристів з бази Блакитні далі, повідомляє сайт 061.

P.D. Пізніше сайт 061 виправив свою інформацію, спростувавши отруєння на базі Блакитні далі, але ще раз підтвердивши дані про Дніпровські зорі.

Найбільш ймовірний діагноз – отруєння поганою їжею, проте деякі медики припускають також спалах коронавіруса. Тому частину пацієнтів госпіталізували в інфекційне відділення Акимівської ЦРЛ. Усім, у кого висока температура, зроблять тести на коронавірус.

читайте такожВідпочинок на морі 2020: в які країни і коли можуть потрапити українціКирилівське відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Йде досудове розслідування.

Нагадаємо, відпочинок в Кирилівці на Азовському морі зіпсували людям медузи. Але на кількість туристів це не впливає. Детальніше читайте в матеріалі Медузи на будь-який смак, шторм і відсутність карантину: що діється на курортах України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти