"Варті": в Україні нагородять волонтерів, яких номінують українці

7 лютого 2024, 13:52
19
1+1 media стане медіапартнером події
варті

22 лютого в Києві відбудеться відзначення волонтерів, фондів і громадських організацій. Уже другий рік поспіль проєкт "Варті" відзначає тих, хто найбільше допомагає Україні під час війни. Організатором проєкту є Нова пошта, а 1+1 media стане медіапартнером заходу.

відео дня

Ведучі "Сніданку з 1+1" на телеканалі 1+1 Україна Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв уже традиційно проведуть подію, в межах якої буде відзначений 31 номінант. Серед них 12 волонтерів і фондів чи організацій, які українці номінують найбільшу кількість разів у шістьох категоріях: "Креативні комунікації", "Технологічність та диджитальність", "Лідер(-ка) фонду чи організації", "Порятунок та евакуація", "Наймолодший(-ша) волонтер(-ка)", "Найстарший(-ша) волонтер(-ка)". Також будуть відзначені 19 організацій і фондів, обраних за кількістю відправлень із бази даних Гуманітарної Нової пошти.

"Десять років волонтери та фонди підтримують Україну та тих, хто виборює нашу свободу: обробляють сотні запитів, евакуюють людей і тварин, передають усе необхідне як захисникам і захисницям, так і цивільним. Тож і ми маємо постійно підтримувати їх, дякувати та допомагати. Дуже вдячні організаторам за таку важливу подію. Раді бути дотичними", — прокоментували в 1+1 media.

Нагадуємо, що українці можуть самостійно подати на здобуття відзнаки номінантів у шістьох категоріях до 15 лютого включно за посиланням: varti.nova.group.

"За десять років роботи Гуманітарної Нової пошти спільнота незламних — українські фонди, волонтери та громадські організації — відправили через нас майже 4 000 фур по 20 тонн гуманітарних вантажів для 15 000 000 українців. Українські волонтери — це люди потужної дії, які нон-стоп за будь-яких умов закривають запити військових і цивільних про допомогу. Відзнакою "Варті" ми дякуємо їм за силу та стійкість, а також за щоденну титанічну працю. Бо вони того справді варті!", — говорить Інна Поперешнюк, співзасновниця Нової пошти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти