У захваті від душу і мікрохвильовок: сім'ї російських окупантів переселяються в квартири українців

1 липня 2022, 11:52
Росіянки радіють "красивого життя" у квартирах українців, які захопили їхні чоловіки.
У захваті від душу і мікрохвильовок: сім'ї російських окупантів переселяються в квартири українців
Сім'ї російських окупантів переселяються на Запоріжжя / скріншот

Сім'ї російських окупантів переселяються на захоплені території Херсонщини та Запоріжжя. Вони живуть у квартирах українців, які втекли від війни.

З середини червня в Мелітополі, в Бердянську та Енергодарі відбувається "велике переселення бурят". Мало не щодня туди приїжджає по кілька сімей російських військовослужбовців, пише" 24 канал".

За інформацією журналістів, розселяються вони в основному в новобудовах, в квартирах, де до повномасштабного вторгнення жили заможні люди.

відео дня

Між собою буряти і якути при цьому хваляться тим, в яких умовах будуть жити їхні діти, і навіть посилають родичам в Росію фото і відео, як вони сидять на унітазах. Хваляться загарбники також і тим, що приймають душ через кожні 2-3 дні, хоча вдома милися тільки раз на тиждень.

читайте такожОрки заселяють невідомих у будинки українців під МаріуполемДружини окупантів, які все своє життя провели в юртах і ходили прати на річку, в захваті від нових умов проживання. Їм неймовірно подобається спати на чистій постільній білизні і користуватися мікрохвильовками.

"Ми фіксуємо кожну сім'ю окупантів, яка прибула в наші міста, створюємо перелік адрес, де вони відтепер проживають. І хоча загарбники вважають, що знаходяться в цілковитій безпеці і далеко від лінії фронту, розслаблятися їм рано. Деякі "власники" нових квартир вже вирушили на той світ", - розповіли представники партизанського руху в окупованих містах.

У захваті від душу і мікрохвильовок: сім'ї російських окупантів переселяються в квартири українців
"24 канал"

Раніше повідомлялося, що в тимчасово окупованому Херсоні російські загарбники шукають покинуті квартири, щоб незаконно заселити туди співробітників російської Федеральної Служби безпеки.

ФСБ-шники завезли свої сім'ї в окуповане місто ще місяць тому. Весь цей час вони жили в готелях. Однак, очевидно, жити в готелях їм набридло.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти