У страшній аварії під Кропивницьким загинули троє дітей: поверталися зі змагань

1 листопада 2021, 10:20оновлено 1 листопада 2021, 20:17
Сталося лобове зіткнення легкового та вантажного автомобілів, повідомляють у ДСНС.
У страшній аварії під Кропивницьким загинули троє дітей: поверталися зі змагань
В аварії загинув і водій авто / Фото prm

На трасі Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули чотири людини, троє з них - діти.

Трагічна аварія сталася вночі 1 листопада о 00:10. Як повідомили в поліції Кіровоградщини, водій автомобіля "КІА Sportage" під час здійснення маневру обгону транспортного засобу, який рухався попереду, допустив виїзд на зустрічну смугу з подальшим зіткненням із вантажівкою Renault.

"Внаслідок пригоди 46-річний водій КІА та троє неповнолітніх пасажирів, віком 12, 14 та 16 років, загинули на місці події.Особи загиблих встановлено. Всі вони жителі міста Кривий Ріг Дніпропетровської області", - розповіли правоохоронці.

відео дня

За попередньою інформацією, діти поверталися додому зі змагань з карате.читайте також"Я - мажор, ви - бомжі": спливли шокуючі факти про винуватця смертельної ДТП у Харкові

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Нагадаємо, нещодавно в Харкові на перехресті проспектів Героїв Сталінграда і Гагаріна сталася масштабна ДТП, жертвою якого стала одна людина - 58-річний водій Chevrolet Aveo загинув на місці. Ще троє пасажирів автомобілів-учасників аварії отримали травми різного ступеня тяжкості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти