У США оцінили санкційний удар Києва по Медведчуку

20 лютого 2021, 17:22
Віктор Медведчук перебуває під санкціями США з 2014 року, нагадали американські дипломати.
Медведчук
Віктор Медведчук / УНІАН

У Сполучених Штатах Америки прокоментували рішення Ради нацбезпеки і оборони України щодо запровадження санкцій проти нардепа від Опозиційної платформи - За життя Віктора Медведчука і його оточення.

США підтримують зусилля України, спрямовані на захист суверенітету і територіальної цілісності країни за допомогою санкцій, йдеться в заяві посольства США в Україні, опублікованій в Twitter.

Американські дипломати також нагадали про те, що Медведчук перебуває під санкціями США з 2014 року.

"Ми підтримуємо зусилля України щодо захисту свого суверенітету і територіальної цілісності за допомогою санкцій. Медведчук перебуває під санкціями США з 2014 року за підрив безпеки, територіальної цілісності і демократичних інститутів України", - сказано в повідомленні посольства США в Україні.

У США оцінили санкційний удар Києва по Медведчуку

читайте такожМедведчук гнівно відповів на санкції РНБО

Санкції проти Віктора Медведчука та його оточення:

  • 19 лютого відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України, за результатами якого президенту запропонували ввести нові санкції, в тому числі проти громадян України. РНБО рекомендує запровадити санкції проти 19 юридичних осіб та 8 фізичних осіб.з восьми юросіб – п'ятеро є громадянами України.
  • Санкції проти телеканалів NewsOne, ZIK і 112 Україна, управління якими приписують Медведчуку, Володимир Зеленський ввів своїм указом на початку лютого. Зокрема, вони передбачають блокування та анулювання ліцензій. Обмежувальні заходи введені на п'ять років.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти