У Слузі народу розкрили деталі засідання РНБО за участю Зеленського

19 лютого 2021, 14:44оновлено 19 лютого 2021, 16:15
Ірина Верещук відповіла на питання про можливість розгляду нових санкцій.
Зеленський
Володимир Зеленський проведе засідання РНБО / president.gov.ua

Народний депутат від Слуги народу Ірина Верещук розповіла про заплановане на п'ятницю, 19 лютого, засідання Ради нацбезпеки і оборони.

Як підкреслила вона в ефірі каналу Україна 24, на засіданні РНБО, яке відбудеться ввечері 19 лютого, обговорюватиметься ситуація на окупованих територіях Донбасу.

"Ймовірно, будуть розглядатися питання безпеки по Донбасу, як ми знаємо, останнім часом там відбувалися загострення. Виступи і верховного головнокомандувача, і Андрія Єрмака (глава Офісу президента — ред.), який є відповідальним за переговорний трек в ТКГ, та інших уповноважених для виконання певних функцій з безпеки свідчать про те, що ці питання будуть обговорюватися", — сказала вона.

Верещук відповіла на запитання, чи застосовуватимуться санкції на когось чи щось.

"Крім того, ми вже всі могли прочитати про те, що, можливо, йтиметься про якісь санкції. Вчора ми бачили нервову реакцію пана Порошенка, який чомусь вирішив, що санкції можуть бути застосовані до його каналу. Але тут давайте без конспірології, дочекаємося і ввечері подивимося, які будуть рішення", — сказала вона.

читайте такожНардеп повідомив про "бомбу", яку можуть "підірвати" на засіданні РНБО

Водночас Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов у п'ятницю проведе брифінг за підсумками засідання РНБО, повідомляти прес-служба Офісу президента.

"У п'ятницю, 19 лютого, о 17:30 (орієнтовно) за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони України відбудеться брифінг секретаря РНБО Олексія Данилова", - повідомили в ОП.

Брифінг відбудеться в прес-центрі офісу Президента.

Засідання РНБО - про що повідомлялося раніше:

  • У п'ятницю, 12 лютого, президент України Володимир Зеленський ініціював проведення засідання Ради нацбезпеки і оборони (РНБО). Воно заплановане на 19 лютого.
  • У суботу, 13 лютого, на сайті президента уточнили, що на засіданні Ради національної безпеки і оборони спробують усунути загрози, вирішення яких відкладалося довгий час.
  • У середу, 17 лютого ЗМІ повідомили, що на засіданні Ради національної безпеки і оборони можуть винести питання санкцій проти бізнес-структур, які ймовірно пов'язані з народним депутатом від "опозиційної платформи - за життя" Віктором Медведчуком.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти