У розвідці розкрили деталі порятунку українських захисників з Азовсталі

17 травня 2022, 09:58
1606
Українські захисники досі залишаються на території Азовсталі.
азовсталь
З'явилися деталі евакуації з Азовсталі / t.me/polkazov

Головне управління розвідки Міністерства оборони України вранці у вівторок повідомило що "для якнайшвидшого повернення" евакуйованих ввечері в понеділок захисників Маріуполя "буде здійснена процедура обміну".

Як йдеться в опублікованому повідомленні ГУР, "проводяться всі необхідні заходи з порятунку" бійців, які залишаються на Азовсталі.

Відзначається, що в ході операції з порятунку заблокованих на території комбінату "Азовсталь" захисників Маріуполя з "Азовсталі" в лікарню в місті Новоазовськ вже евакуйовані 53 тяжкопоранених українських військових, де їм нададуть необхідну медичну допомогу. Також 211 осіб вже доставлені в селище Оленівка гуманітарним коридором. "Для якнайшвидшого повернення українських героїв буде здійснена процедура обміну", - йдеться в заяві.

"Що стосується захисників, які досі залишаються на території "Азовсталі", зусиллями нашої держави проводяться всі необхідні заходи з порятунку", - підкреслили в ГУР.

"Всі поставлені командуванням завдання виконані захисниками Маріуполя в повному обсязі. На жаль, на сьогоднішній день Україна не може деблокувати "Азовсталь" військовим шляхом", - зазначили в розвідці.

У розвідці розкрили деталі порятунку українських захисників з Азовсталі

Оборона Азовсталі

На територію меткомбінату Азовсталь (Маріуполь Донецької обл.) було здійснено десятки авіанальотів, у тому числі - стратегічними бомбардувальниками, повідомляє полк"Азов".

Дивіться онлайн Новини Донбасу

Нагадаємо, в суботу, 7 травня, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила, що з території "Азовсталі" вдалося евакуювати всіх дітей, жінок і людей похилого віку.

У свою чергу президент Володимир Зеленський заявив, що розблокування Маріуполя військовим шляхом поки неможливо через брак важкого озброєння.

читайте також"Збереження життя особового складу": командир Азова заявив про виконання завдань у Маріуполі

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти