В Одесі раптово зросла кількість загиблих: з-під завалів дістали тіла дітей

3 березня 2024, 19:14оновлено 3 березня, 20:14
Кількість загиблих внаслідок удару російського безпілотника зросла до 12-ти.
удар по Одессе
В Одесі росіяни вбили 10-річного хлопчика та 8-річну дівчинку / Колаж: Главред, фото: ДСНС

В Одесі рятувальники продовжують розбирати завали зруйнованого багатоповерхового будинку. Кількість загиблих внаслідок російської атаки раптово збільшилась. Про це заявив голова Одеської ОДА Олег Кіпер.

З-під завалів дістали тіло хлопчика. Сергію було всього 10 років.

"Тільки що під завалами рятувальники знайшли загиблого внаслідок російської атаки хлопчика. Сергію було 10 років… Щирі співчуття рідним та близьким", - написав Кіпер.

відео дня

Незабаром стало відомо про те, що рятувальники знайшли тіло і сестрички Сергія. Маленькій Златі було 8 років.

"Ще одна загибла дитина - дівчинка Злата. Їй було 8 років. Рятувальники зараз деблокують їхні з братиком Сергієм тіла. Невимовне жахливе горе для Одеської області та всієї України. Росія - країна-терорист", - написав Кіпер.

В Одесі раптово зросла кількість загиблих: з-під завалів дістали тіла дітей
В Одесі росіяни вбили 10-річного хлопчика та 8-річну дівчинку / фото: скріншот

Варто нагадати, що раніше Главред писав про те, що в Одесі загинула ціла сім'я військових, вижити змогла тільки одна людина. Ворог убив Олега і Тетяну Кравець, які разом служили в 56-й окремій мотопіхотній Маріупольській бригаді. У них була спільна донька - 7-місячна Ліза. У Тетяни було 3 дитини від попереднього шлюбу - Сергій, Злата та їхній старший брат Владислав.

Вижити зміг тільки Владислав. Усі інші члени родини загинули. Хлопчик врятувався завдяки тому, що на момент атаки був у бабусі з дідусем.

Що таке дрон Shahed

Літак-снаряд іранського виробництва із заявленою дальністю польоту до 2000 км (за іншими даними 1000 км). Іранські дрони, під назвою "Герань-2", широко використовуються під час ударів російських окупантів по мирних містах України. За деякими даними у 2023 році РФ почала застосовувати версію дрона власного виробництва, пише Вікіпедія.

В Одесі раптово зросла кількість загиблих: з-під завалів дістали тіла дітей
Що таке дрон Shahed / Колаж Главреда

Удар РФ по будинку в Одесі 2 березня - що відомо

Нагадаємо, що вночі на 2 березня Росія здійснила удар по багатоповерхівці в Одесі. Загинули та постраждали люди. Один з дронів під час маневрів серед житлових кварталів Одеси потрапив у дев'ятиповерховий житловий будинок.

Начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк повідомила, що рятувальники уже понад добу проводять пошуково-рятувальні роботи на місці влучання російського дрона в будинок. Гуменюк зазначила, що наразі експерти аналізують ситуацію та оцінюють збитки.

Президент України Володимир Зеленський звернувся до Заходу у зв'язку з ударом по Одесі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти