У Кривому Розі школярки побили й нецензурно образили ровесницю

1 березня 2021, 00:39оновлено 18 липня 2023, 14:52
Черговий кричущий випадок булінгу, як повідомляє місцевий блогер Олексій Таймурзін, стався в школі №15 Металургійного району Кривого Рогу.
Школа
У Кривому Розі Школярки побили і матерно образили ровесницю / REUTERS

В одній зі шкіл Кривого Рогу школярки на камери жорстоко і з матюками образами побили свою однолітку. Відео інциденту опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook блогер Олексій Таймурзін.

За його словами, булінг з побиттям був зафіксований в школі №15, яка розташована в металургійному (Дзержинському) районі Кривого Рогу.

На кадрах можна бачити, що школярка стоїть перед своїми кривдницями на колінах і терпить матюки образи. Коли ж спробувала відповісти, то її повалили на землю і побили.

Таймурзін висловив сподівання, що на відео належним чином відреагують адміністрація навчального закладу та місцева влада.

читайте такожУ Дніпрі військові погрожували й "труїли" школярів, які просили перейти на українську

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У Херсонській області в селищі Новотроїцьке дві учениці школи зацькували 13-річну однокласницю. Школярі виманили у дівчинки інтимні фото, створили в месенджері закритий чат і почали її ображати й принижувати.
  • Раніше в школі № 41 міста Херсон школярі побили однокласника і зняли інцидент на камери смартфонів. За словами жінки, в школі немає ніякого контролю над насильством - вчителі просто закривають очі на жорстокість.
  • До того учениці школи №215, яка знаходиться на столичній Борщагівці побили школярку. Випадок набув широкого розголосу після того, як відео з жорстокою розправою над дівчинкою почали поширювати в соцмережах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти