У Києві ввели комендантську годину

24 лютого 2022, 17:08
Комендантську годину вводять з 22: 00 до 07: 00.
Віталій Кличко
Віталій Кличко / Facebook

Мер Києва Віталій Кличко заявив про запровадження в Києві комендантської години.

"На сьогоднішній момент запроваджено комендантську годину і ви повинні знати, що в нічний час переміщення по місту обмежено",- сказав Кличко.

"Діятиме він з 22:00 до 7:00. Це вимушений крок, але в нинішніх умовах військової агресії і воєнного стану, необхідний для безпеки жителів столиці. Громадський транспорт під час комендантської години працювати не буде. При цьому станції метрополітену будуть доступні у вигляді укриття в цілодобовому режимі.

відео дня

Прохання до всіх киян вчасно повертатися додому. При крайній необхідності пересування по місту під час комендантської години, зокрема, працівникам змін підприємств критичної інфраструктури, обов'язково потрібно мати при собі документи, що засвідчують особу", - заявив Кличко.

Раніше в КМДА повідомили, що у Києві оголошено повітряну загрозу. Влада закликає терміново пройти в укриття цивільного захисту в разі включення сирен.

Президент РФ Володимир Путін заявив у ніч на четвер, 24 лютого, що прийняв рішення про проведенні "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Верховна Рада проголосувала за введення на всій території України воєнний стан. За відповідне рішення віддали голоси 300 нардепів. До такого рішення вдалися через вторгнення Росії на територію України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти