У Дніпрі патрульний застрелив чоловіка: деталі

29 серпня 2023, 20:59
Патрульні зупинили авто для перевірки. Між ними і водієм зав’язався конфлікт. Чоловік накинувся на патрульних, після чого один із них застосував зброю.
Стрельба в Днепре
У Дніпрі патрульний застрелив чоловіка, який накинувся на правоохоронців/ колаж: Главред, фото: Telegram-канал "Дніпро оперативний"

У Дніпрі патрульні поліцейські застрелили чоловіка, який накинувся на них під час перевірки авто. Водій автомобіля загинув на місці.

Про це повідомляє Telegram-канал "Дніпро оперативний". Також цю інформацію уже підтвердили у Патрульній поліції Дніпропетровської області.

У місцевих пабліках зазначається, що патрульні зупинили автомобіль для перевірки. Між водієм та правоохоронцями виник конфлікт, в результаті якого водій авто накинувся на патрульних і почав їх бити. Один з правоохоронців застосував вогнепальну зброю.

відео дня

Чоловік від отриманих поранень загинув на місці. Медики, які приїхали на місце події, уже не змогли його врятувати.

Очевидці події розповідають, що водій був п’яний, і в цей час у його авто перебували діти.

"У машині були діти. Чоловік був п'яний, побив патрульних: один із них, уже лежачи, вистрілив у нього. Поліцейських доправили до лікарні", – зазначив очевидець, коментар якого опублікував Telegram-канал "Дніпро оперативний".

Пізніше в Національній поліції підтвердили, що у Дніпрі патрульний смертельно поранив чоловіка.

"Подія сталася сьогодні, 29 серпня, на проспекті Івана Мазепи. На місці події працюють слідчо-оперативна група та криміналісти поліції, а також співробітники Державного бюро розслідувань, які в рамках кримінального провадження встановлюватимуть усі обставини події. Керівництвом Нацполіції призначене службове розслідування за фактом застосування патрульним поліцейським табельної вогнепальної зброї. На цей час патрульних відсторонено від виконання обов’язків", – йдеться у повідомленні Нацполіції.

Раніше повідомлялося, що у Сумах розстріляли машину, в якій було 3 людини. Чоловік з вікна розстріляв машину, в якій був водій і двоє пасажирів. Куля потрапила в дах прямо над місцем водія і "пройшла" через всю машину.

Також раніше повідомлялося, що у Києві знайшли полковника СБУ застреленим у кабінеті. Йдеться про полковника Служби безпеки України Дмитра Бакаєва, який працював заступником начальника управління спецзв’язку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти