Звільнення 95% особового складу поліції: у відділку заявляють, що копи і далі працюють

5 січня 2022, 15:08
415
У поліції Запорізької області зазначили, що правоохоронці не звільнялися, а просто поскаржилися на умови роботи і недостатню оплату за понаднормову працю.
полиция полицейский
У поліції заперечили звільнення 95% особового складу у Токмаку / Фото ілюстративне, Нацполіція України

На Запоріжжі в поліції спростовують інформацію про те, що у місті Токмак в один день звільнилися 95% особового складу відділення. Про це йдеться у повідомленні на сайті поліції Запорізької області.

Більше того, у правоохоронній структурі стверджують, що неправдива інформація поширюється навмисно.

"Інформація щодо масового надання рапортів на звільнення поліцейськими відділу №3 Пологівського районного відділу поліції не відповідає дійсності. Навіть більше, ми фіксуємо штучне та планомірне просування неправдивої інформації з метою дискредитації службової діяльності поліцейських підрозділу, а також обласної поліції в цілому", – йдеться у повідомленні.

відео дня

У поліції зазначили, що правоохоронці у Токмаку і далі продовжують працювати у повному складі та штатному режимі.

Щодо інциденту із рапортами, у поліції стверджують, що співробітники не звільнялися, а просто заявили про невдоволення рівнем оплати за понаднормову роботу і станом матеріально-технічного забезпечення.

"В ході спільного обговорення проблемних питань було вирішено через профспілкову організацію направити колективне звернення від поліцейських до депутатського корпусу, Кабінету міністрів України, міністру МВС та президенту України щодо покращення матеріально-технічного забезпечення працівників ОВС", – додали в поліції.

Скандал через масове звільнення поліцейських у Токмаку

Раніше депутат фракції "Слуга народу" Юлія Яцик повідомила у Facebook, що у місті Токмак на Запоріжжі в один день з роботи звільнилися 95% особового складу поліції. 30 поліцейських написали заяви на звільнення 31 грудня 2021 року.

Яцик стверджувала, що причинами такого масового звільнення стали тиск керівництва, вказівки "зверху" штучно покращувати показники викриття злочинів і невиплата грошей за понаднормову роботу.

Звільнення 95% особового складу поліції: у відділку заявляють, що копи і далі працюють

На підтвердження своїх слів депутатка опублікувала фотографії низки заяв на звільнення.

Після цього у поліції Запорізької області повідомили, що розпочали комплексну перевірку службової діяльності міського відділку поліції у Токмаку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти