"Розумні жалюзі" купують у всьому світі: український винахідник розповів, як підкорює США, Європу та Азію

6 вересня 2021, 14:56
Євген Ерік підкреслив, що його основна мета - створити в Україні масштабне виробництво, яке повністю задовольнить попит і Європи, і США і Азії.
'Розумні жалюзі' купують у всьому світі: український винахідник розповів, як підкорює США, Європу та Азію
Євген Ерік розповів, що придуману ним технологію "розумні жалюзі" вже сьогодні купують у всьому світі / скріншот з відео

У межах проєкту "Робимо українське", який група "Метінвест" підготувала до свого п'ятнадцятиріччя, український винахідник революційної системи енергозбереження Євген Ерік розповів, що придуману ним технологію "розумні жалюзі" вже сьогодні купують у всьому світі. Він зазначив, що в тому числі вона використовується NASA.

"Ми поставляємо наш продукт у найвіддаленіші куточки планети - від Нової Каледонії, США до Японії, Азії. Наступного місяця ми плануємо встановити наші жалюзі в Індії на будівлі Tata Power в Мумбаї. Далі ми бачимо можливості в Сінгапурі. Ми відкриваємо Гонконг", - поділився планами Євген Ерік, йдеться в сюжеті на YouTube-каналі проєкту "Робимо українське".

Винахідник підкреслив, що його основна мета - створити в Україні масштабне виробництво, яке повністю задовольнить попит і Європи, і США, і Азії.

"І якщо ми говоримо про мегаполіси, такі як Нью-Йорк, Сінгапур і так далі, де дахів взагалі практично немає, тобто, наше рішення з України може забезпечити енергією там цілі міста в майбутньому", - пояснив Євген Ерік.

"На всіх зустрічах в Брюсселі, тобто, коли ми говорили про SOLARGAPS, всі говорили: "О, ми знаємо, це продукт з України". Тобто, ми насправді намагаємося себе максимально там асоціювати з Україною, оскільки ми народилися тут. Мене дуже надихає те, що люди дізнаються про Україну через наш продукт. І як ми всі бачимо, ми "робимо українське"", - додав він.

Відеопроєкт "Робимо українське" компанії "Метінвест" - це серіал про українців, які прославляють нашу країну за кордоном і створюють щось особливе. Раніше в межах проєкту були розказані історії генерального директора Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість" Андрія Халпахчі, чемпіона світу з вищого пілотажу Тимура Фаткулліна, винахідника Максима Гавриленка та архітектора Сергія Махна.

Як повідомляється на сайті "Метінвесту", присвяченому 15-річчю компанії, металургійна галузь і гірнича справа є однією з ключових сфер економіки України. За останні 15 років компанія "Метінвест" заплатила 164 млрд грн податків і виробила 142 млн тонн сталі. Також компанія за цей час інвестувала 10 млрд дол. в роботу своїх підприємств і 2,5 млрд грн - у розвиток українських міст. Усього на підприємствах "Метінвесту" працюють понад 80 тисяч співробітників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти