"Українці у вишиванках бидло, а парад х**ня": скандалістку з Харкова виперли з роботи

22 травня 2021, 07:46оновлено 22 травня 2021, 16:41
Ще вчора вона продавала кросівки в інстаграмі. Записавши відео з вибаченнями, дівчина зазначила, що після скандалу її звільнили з роботи.
'Українці у вишиванках бидло, а парад х**ня': скандалістку з Харкова виперли з роботи
Дівчина вибачилася за свої слова про українців у вишиванках / скріншот з відео

У Харкові 26-річна дівчина облаяла парад вишиванок, назвавши його учасників "бидлом", яке займається х**нею", а гасло "Слава Україні" - нацистським. Після цієї образи дівчина стала "зіркою" в мережі і об'єктом хейта. Унаслідок цього, як зазвичай буває в подібних ситуаціях, вона попросила вибачення. "Слава" закінчилася для неї звільненням з роботи.

Відео, на якому дівчина просить вибачення у тих, кого вона образила, опублікував місцевий Telegram-канал Харків 1654. Завдяки повідомленням і коментарям у місцевих телеграм-пабліках стало відомо, що дівчина - уродженка села Ртищівка Чугуївського району Харківської області Євгенія Б., 1995 року народження. Дівчина навчалася в університеті ім. Каразіна на факультеті міжнародних відносин, але навчання так і не закінчила, і диплом не отримала, пишуть користувачі. У Getcontact вона підписана як "Женя відпочинок", "Женя масаж" і "Женя хостес".

Ще вчора вона працювала СММ-менеджером і продавала кросівки в інстаграмі. Записавши відео з вибаченнями, дівчина зазначила, що після скандалу її звільнили з роботи.

"Я дійсно дуже різко висловилася, я щиро хочу попросити вибачення з приводу цієї ситуації, тому що я зрозуміла, скільки людей я образила. Залишившись без роботи і отримавши велику кількість хейта, я цілком поплатилася за свої дії", - сказала мешканка Харкова.

Скандал з парадом вишиванок - про що йшлося раніше:

  • До Мережі потрапило відео, на якому дівчина, яка вважає себе "експертом в історії України", назвала учасників заходу "бидлом", а гасло "Слава Україні! - Героям слава!" - "нацистським".
  • "Це огидно. Я дуже добре знаю історію цієї країни і я знаю, що слоган "Слава Україні! - Героям слава!"- це нацистський слоган".
  • Українців, які у вишиванках і з прапорами вийшли на парад, вона також жорстко розкритикувала. Мовляв, потрібно "йти працювати і розвиватися, читати книги, а не займатися х**нею".
  • Після резонансу, викликаного її заявою, вона вибачилася на своїй сторінці в соцмережі. Однак вона знову осоромилася, допустивши помилку у слові "вишиванка".
  • "Може, мої висловлювання були різкі, через спонтанність ситуації, але вони не були спрямовані на те, щоб образити когось. Я перепрошую перед тими, кого це зачепило", - написала дівчина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти