Топ 10 авто для прокату в 2023 році

20 червня 2023, 10:15
Топ 10 авто для прокату в 2023 році

Коли намічається поїздка в невідоме місто, важливо ретельно підготуватися, не випустити з уваги жодну деталь. Насамперед варто вирішити, як ви будете пересуватися незнайомими околицями. Можна скористатися громадським транспортом, але потрібно бути готовим до штовханини, втрати часу, частого великого скупчення людей і незручності. Багато людей, які почуваються впевнено за кермом, віддають перевагу такій послузі як оренда автомобіля. Вона дає можливість комфортно подорожувати потрібними місцями, насолоджуватися шансом самостійно розпоряджатися своїм часом. Під час вибору машини для прокату слід враховувати кілька чинників, включно з довжиною дороги, особливостями місцевості, де доведеться використовувати транспорт, його можливостями і вартістю палива.

Також важливо розуміти, який клас авто ви хотіли б орендувати. Існують:

відео дня
  • бюджетний;
  • середній клас;
  • позашляховик;
  • бізнес-клас;
  • мінівен;
  • преміум-сегмент.

Оренда топ машин, визнаних найкомфортнішими та найбезпечнішими для їзди - це реальність, втілити яку може кожен. Достатньо визначитися з моделлю, заздалегідь забронювати її, потім ретельно оглянути засіб пересування і переконатися, що з ним усе гаразд, він не має пошкоджень і дефектів.

Економ-клас

У прокаті автомобіля економ-класу з'являється необхідність у разі поломки особистого транспорту, бажання протестувати модель, яку хотілося б придбати в майбутньому. Це вдалий варіант для тих, хто не має своєї автівки і в кого бюджет обмежений. До плюсів оренди варто віднести менші витрати порівняно з використанням таксі. Водієві не потрібно ніяких додаткових витрат - авто застраховане, знадобиться тільки заправляти бак.

Сьогодні реальна оренда машин Київ у зазначеному сегменті. Що можна взяти напрокат:

1. Renault Logan II - популярна іномарка, що зазнала великої кількості оновлень і поліпшень. Можна з упевненістю говорити, що це надійний автомобіль зі зручним рульовим керуванням, міцним кузовом, компактними габаритами, комфортабельним салоном.

2. Chevrolet Spark - має невеликі розміри, його легко паркувати, він маневрений і компактний. Є електропідсилювач керма, що дає змогу керувати рульовим колесом однією рукою.

3. Ford Fiesta - елегантний і продуманий дизайн, відмінна збірка кузова, ходова частина, трансмісії - все це можна занести в плюси моделі.

До бюджетних машин зараховується і Volkswagen Polo, має презентабельний вигляд, зручний і місткий салон. Citroen C-Elysee теж заслуговує на увагу, гарантуючи надійність, комфорт, безпеку, легкість керування.

Середній ціновий сегмент

У топ прокат авто в даній ціновій категорії увійшли Kia Cee`d, де вбудована інноваційна мультимедійна система. Модель має простий і лаконічний дизайн. Варто звернути увагу і на Hyundai Elantra, що гарантує маневреність і стабільність, вирізняється економічним двигуном. Кого ще слід відзначити, так це Mini Cooper. Це невеликий автомобіль з прекрасною місткістю, стильним екстер'єром.

Позашляховики

Серед популярних моделей - Suzuki Vitara, Chery Tiggo 2, Toyota RAV 4. Це топ оренди авто, таким машинам віддають перевагу люди, яким потрібно пересуватися і містом, і поза ним. Позашляховики можуть похвалитися просторим комфортабельним салоном, високим рівнем прохідності, потужним двигуном.

Бізнес-клас

Це авто більші за звичайні, з великим паливним баком, просторим салоном, конструктивними особливостями. Прокат подібного транспортного засобу - ідеальне рішення, якщо потрібно показати свій статус, з'явитися на діловій зустрічі та справити шикарне враження. Популярні моделі - Toyota Camry 70, Mazda 6.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти