"Тільки бушлати і радянські танки": окупант скиглить матері з фронту через злидні армії РФ

23 жовтня 2022, 11:58
Нової техніки немає і не дадуть, зимового одягу загарбникам також не дали, скаржиться окупант.

Российские военные, уничтоженная российская техника
Окупант скиглить матері з фронту через злидні армії РФ/ Reuters, УНІАН

Російський загарбник, який зараз воює в Україні проти українських воїнів, поскаржився матері по телефону на злидні в армії РФ. Він зазначає, що вони з "товаришами по зброї" не забезпечені зимовим одягом в умовах, коли на вулиці уже стрімко холоднішає.

При цьому він каже, що вони не брали з собою теплого одягу, коли їхали, бо їм сказали його не брати. Перехоплену телефонну розмову окупанта з матір’ю оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України у неділю, 23 жовтня.

"Усе видали, більше нічого не дадуть! З чого б ще щось давали? Там людей одягати нема чим у Росії і ще щось надсилати? Що, зовсім? Цілу зиму сиділи і нічого. Без бушлату, без спальника. Як сказали, так і поїхали: "Не беріть із собою нічого зайвого". Узагалі я в шоці", – розповів російський загарбник.

При цьому мати окупанта припустила, що їм на фронт можуть передати хоча б додаткову техніку тоді, коли відправлятимуть туди мобілізованих. Проте загарбник зазначив, що ніякої нової техніки їм не дадуть. Він наголосив, що усе, на що вони можуть розраховувати – це хіба що радянські танки Т-64.

Також окупант розповів, що їм нещодавно привезли снаряди на "Градів", які орієнтовно 1950-х років виготовлення. Загарбники ще не пробували ними стріляти, але уже наперед бояться, тому що не можуть спрогнозувати, чи вони не розлетяться на ходу.

Российские военные
скрін
Российские военные
Российские военные

Нагадаємо, на тимчасово окупованій Луганщині новоприбулі мобілізовані окупанти масово відмовляються воювати. Лише в одному 488-му мотострілковому полку відмовилися близько 70% мобілізованих. Так, частина російських "мобіків" навіть розбіглася, щоб не йти на передову. Тих "відмовників", які не встигли втекти, російське військове командування ув’язнило на одному з підприємств у Кремінній і намагається "перевиховати".

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому місті Енергодар в Запорізькій області пролунав потужний вибух у готелі "Аліса". Саме цей готель вподобали колаборанти і російські окупанти – вони постійно ним користувалися. Заклад нині пошкоджений, але ще поки невідомо, чи є жертви і постраждалі серед загарбників.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти