"Сміливо": Юлію Тимошенко не впізнали у новому вбранні і з покритою головою

27 травня 2021, 18:10
Користувачі соцмереж обговорюють напівспортивний домашній наряд Тимошенко
Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко / УНІАН

Українська політик і лідер політичної сили Батьківщина Юлія Тимошенко несподівано опублікувала фото з дому, а точніше з двору, де її відобразили в новому для шанувальників образі.

Юлію Тимошенко не впізнали в чорній косинці і чорному спортивному костюмі, які вона вибрала, щоб позувати поруч з клумбою з квітами

"Спорт і краса природи - те, що надихає і заряджає!", - пише Юлія Володимирівна.

відео дня

Однак, шанувальники були шоковані її незвичайним чином з покритою головою і в чорному - на публічних заходах або на роботу Тимошенко так ще не приходила. Особливий інтерес в соцмережах проявили до теми спорту і стали цікавитися, яким саме видом вона займається,

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко / instagram.com/yulia_tymoshenko/

"Я вас не впізнала! Ви красуня", "Ніколи б не впізнала", "Сміливо", "Несподівано", "Спортсменка наша", "Здрастуйте, я вас не впізнала, ви красуня просто бомба в хорошому сенсі. Вам цей новий образ йде. Бажаю вам процвітати і бути квітучою", - пишуть в коментарях. Користувачі Мережі завели розмову про те, яким же спортом займається Юлія Володимирівна. Шанувальники нагадали про відео, яке якось показала Тимошенко - що вона бігає 10 км.

Нагадаємо, до Дня вишиванки Тимошенко прийшла на роботу у вишитій сукні і з легендарною косою - вона змінила образ заради такого свята.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти