Школярів 4 та 9 класів звільнили від важливих іспитів

17 березня 2021, 21:37оновлено 17 березня 2021, 22:51
МОН звільнило від проходження державної підсумкової атестації учнів закладів загальної середньої освіти 4-х та 9-х класів у 2020/2021 навчальному році.
Школа
МОН звільнило учнів / REUTERS

Міносвіти порадувало ученів 4 і 9 класів - вони були звільнені від проходження державної підсумкової атестації у 2021 році. На такий крок пішли через ситуацію з коронавірусом в країні.

"МОН звільнило від проходження державної підсумкової атестації учнів закладів загальної середньої освіти 4-х та 9-х класів у 2020/2021 навчальному році", - заявили в Міносвіти.

Як пояснили в Міносвіти, в документі про освіту учнів, звільнених від ДПА, буде зроблено запис "звільнений (а)".

читайте такожШколи України переводять на "дистанціонку": в яких областях і коли

"Таке рішення сприятиме організованому завершенню навчального року учнями, які закінчують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти, в умовах поширення на території України COVID-19", - пояснили в МОН.

Це рішення Міносвіти набуде чинності в день його опублікування в Офіційному віснику України.

Карантин в Україні - про що повідомлялося раніше:

  • Глава Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов назвав умову, через яку по всій країні може бути введений жорсткий карантин. За його словами, умовою є 50-70% регіонів, які максимально посилили обмеження.
  • Вже до кінця тижня уряд може прийняти рішення про введення жорстких карантинних обмежень, заявив відомий лікар-інфекціоніст Федір Лапій. Медик зазначив, що в Україні зросла госпіталізація пацієнтів з коронавірусом і необхідно вводити локдаун, щоб зменшити кількість заражень і навантаження на медичну систему.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти