Розмова про найважливіше: президент Франції Макрон дав ексклюзивне інтерв’ю Наталії Мосейчук та Юлії Галушко

16 березня 2024, 16:45
102
Розмова про найважливіше: президент Франції Макрон дав ексклюзивне інтерв’ю Наталії Мосейчук та Юлії Галушко

Заява про залучення французьких військ в Україні, дзвінок від Путіна та складнощі з канцлером Шольцом. Президент Франції Емманюель Макрон вперше за понад два роки повномасштабного російського вторгнення відверто поспілкувався з українськими журналістами.

Інтерв’ю з президентом Франції записали ведуча телеканалу "1+1 Марафон", інтерв’юерка Наталія Мосейчук та її колега з телеканалу "Ми – Україна" Юлія Галушко. Прем’єра відбудеться вже сьогодні о 21 годині в ефірі Національного телемарафону "Єдині новини", а о 21:30 розширена версія розмови з’явиться на Youtube-каналі Наталії Мосейчук.

"У нас було всього 20 хвилин суворо лімітованих пресслужбою президента Франції. Тому - найактуальніше. Про заяву "нічого не виключаю", про перспективи "ядерної парасольки" для України, про дзвінок від Путіна та арешт, про складнощі з канцлером Шольцем, про "суперзадачу" - обʼєднати партнерів і максимально посилити підтримку. А ще про тінь Трампа і візит до Києва. І про найголовніше - чи встигнуть партнери наростити військову допомогу для України", - розповідає Наталія Мосейчук.

відео дня

Інтерв’ю стало можливим завдяки домовленості між самим Емманюелем Макроном та Президентом України Володимиром Зеленським про дзеркальні зустрічі з французькими та українськими журналістами.

"Зазирніть за лаштунки фрагменту сьогодення, який має велику перспективу стати ключовим пазлом у переломі російсько-української війни", - звернулася Наталія Мосейчук до глядачів.

То ж чого нам тепер очікувати від Франції та союзників? Дізнаємося вже о 21 годині в ефірі Національного телемарафону, та о 21:30 - в розширеній версії інтерв’ю на Youtube-каналі Наталії Мосейчук, який можна знайти за посиланням https://bit.ly/3vhIQXl.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти