РФ скинула бомби на ТЕС: кількість постраждалих енергетиків зросла до 9

22 лютого 2024, 17:56оновлено 22 лютого, 20:17
В Офісі генпрокурора уточнили, що ТЕС розташована в Кураховому Донецької області.
РФ скинула бомби на ТЕС: кількість постраждалих енергетиків зросла до 9
Окупанти атакували ТЕС / колаж: Главред, фото: Вікіпедія, pexels.com

У четвер, 22 лютого, російська армія завдала удару по ТЕС у Кураховому Донецької області, внаслідок чого пошкоджено обладнання, постраждали 9 співробітників.

"Кількість постраждалих від обстрілу працівників станції збільшилася до 9. Чотирьох наших колег госпіталізували з травмами різної тяжкості. Ще п'ятеро дістали контузії. Тримаємо зв'язок із постраждалими, їхніми родинами та лікарями. Надаємо всю необхідну допомогу", - написали у ДТЕК.

В Офісі генпрокурора уточнили, що ТЕС розташована в Кураховому Донецької області.

відео дня

"За даними слідства, 22 лютого 2024 року о 10:10 армія РФ обстріляла м. Курахове з використанням КАБ-250", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що серед постраждалих - дві жінки й сім чоловіків віком від 31 до 54 років. У них закриті черепно-мозкові травми, забої та струс головного мозку.

Відкрито провадження про порушення законів і звичаїв війни. Відомо, що раніше компанія ДТЕК повідомляла про шістьох поранених.

"Енергетикам оперативно надали першу медичну допомогу та доправили до лікарні. Також серйозно пошкоджено обладнання теплоелектростанції", - йшлося в повідомленні.

Нагадаємо, що до українців звернулися з важливою заявою через удар РФ по ТЕС. Через удар по теплоелектростанції та похолодання виник дефіцит електроенергії. Україна застосовує аварійну допомогу з трьох країн.

На Донеччині росіяни 9 разів атакували ТЕС. Директор ДТЕК заявив, що загалом в регіонах присутності ДТЕК близько тисячі бригад енергетиків працюють над енергозабезпеченням українців.

Більше важливих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти