РФ добудувала нову залізницю: Жирохов розкрив, що готують росіяни

9 червня 2024, 10:43
2570
Військовий експерт заявив, що все російське угруповання тримається на залізничних перевезеннях.
РФ добудувала нову залізницю: Жирохов розкрив, що готують росіяни
РФ готує нову залізну дорогу від Ростова до захопленого Криму / колаж: Главред, фото: Вікіпедія, Главред, скріншот: deepstatemap,

В інтерв'ю Главреду військовий експерт, історик і журналіст Михайло Жирохов проаналізував те, що росіяни проектують нову залізну дорогу від Ростова до захопленого Криму і пояснив, наскільки це посилить російську логістику.

"Нову залізницю росіяни вже добудували. Це потужне посилення їхньої логістики. Ключові елементі залізниці важко вразити. Удари завдаються, але інформація про це з певних причин не потрапляє до офіційних звітів Генерального штабу", - пояснив Жирохов.

Він також акцентував увагу на тому, що все російське угруповання тримається на залізничних перевезеннях.

відео дня

"Рокадна дорога, яка тягнеться до лінії фронту, це завжди величезне підсилення логістики і забезпечення. Залізниця працює, можливо, не так добре, як противнику б хотілося, але перші потяги вже пішли. Посилюються російські угруповання на південно-донецькому і херсонському напрямках. На жаль, цей транспортний коридор стає для нас великою проблемою", - пояснив експерт.

Хто такий Михайло Жирохов?

Михайло Жирохов – український історик та журналіст. Народився 19 листопада 1974 року в місті Комсомольске Донецької області.

Автор близько 300 друкованих праць, які були опубліковані у виданнях України, Чехії, Сербії, РФ та інших країнах.

Спеціалізується на конфліктах на пострадянському просторі та історії авіації, пише Вікіпедія.

Нагадаємо, що країна-агресорка Росія намагається розвити новий наступ на трьох напрямках. Речника ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин повідомив, що ситуація на Покровському напрямку, який став останнім часом одним із найгарячіших на фронті.

Унаслідок атак російських окупантів втрачено понад 9 гігават генерувальних потужностей, майже половина енерговиробництва, сказав Денис Шмигаль та повідомив, що Росія змінила тактику ударів по енергетиці.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти